30 берез. 2020 09:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

96

0

STOP-коронавірус: захистіть себе та рідних від незапланованих витрат разом зі страховою групою «Оберіг»

STOP-коронавірус: захистіть себе та рідних від незапланованих витрат разом зі страховою групою «Оберіг»

Захистіть себе та рідних від незапланованих витрат разом зі страховою групою «Оберіг»


STOP-коронавірус: захистіть себе та рідних від незапланованих витрат разом зі страховою групою «Оберіг»

У світі щодня зростає кількість інфікованих новим коронавірусом COVID-19. За оцінками експертів, COVID-19 здатний вразити від 20 до 60% населення планети і забрати життя мільйонів людей. І якщо Китай вже почав «відновлення» після кількох місяців боротьби з коронавірусом, то у Європі вірус тільки набирає обертів, зокрема в Україні, де зафіксовано уже більше 400 випадків. Експерти зазначають, що як мінімум увесь 2020 рік пройде під знаком пандемії. Однак в тому, що для його стримування необхідні заходи безпеки – одностайні усі дослідники світу.

В Україні за останній тиждень стрімко почала зростати кількість підтверджених випадків на COVID-19. Тим самим в країні ввели карантин, аби уникнути можливого поширення вірусу. Людей просять залишатися вдома по мірі можливостей. Але не всі дотримуються карантину, тим самим наражають себе та близьких на небезпеку. Якщо вже так сталося, що ви або хтось із вашого близького оточення «підчепив» недугу, одне з перших, по чому «б’є» хвороба – фінанси. Так як в Україні різні прошарки населення, не в усіх є можливість оплатити собі лікування, хоч і держава зазначає, що в даному випадку, лікування буде повністю безкоштовним. Тому саме час звернутися за послугами до страхової компанії. Важливо рівнятися на європейський досвід, коли у більшості країн наявний страховий поліс є обов’язковим.

Страхова група «Оберіг» пропонує програму страхування, яка покриває ризик інфікування коронавірусом COVID-19. Це гарантує грошову виплату при госпіталізації людини до закінчення перебування у лікарні. Після госпіталізації застрахованої особи до державної медустанови, страхова група покриває усі витрати в лімітах вибраної програми.

На жаль, бувають і летальні випадки. В цьому разі страхова компанія надає фінансову допомогу родині померлого, якщо людина була головним джерелом доходу в родині.

Договір страхування заключається строком на пів року, а ціна залежить від обраного ліміту виплат – від 150 гривень до 450 за весь період страхування. Важливо, що страховий пакет від «Оберіг» вінничани можуть придбати онлайн або ж звернутися до офісу, який розташований по вулиці Хлібна, 5 (офіс 7). Наразі компанія працює дистанційно.

Загалом є три пакети послуг на вибір:

LITE

  • сума захисту на одну особу – 10 тисяч гривень
  • виплата за день госпіталізації – 200 гривень за добу
  • виплата у разі смерті від коронавірусу – 10 тисяч гривень
  • платіж на одну особу за 6 місяців – 150 гривень

COMFORT

  • сума захисту на одну особу – 25 тисяч гривень
  • виплата за день госпіталізації – 500 гривень за добу
  • виплата у разі смерті від коронавірусу – 25 тисяч гривень
  • платіж на одну особу за 6 місяців – 250 гривень

EXCLUSIVE

  • сума захисту на одну особу – 50 тисяч гривень
  • виплата за день госпіталізації – 1000 гривень за добу
  • виплата у разі смерті від коронавірусу – 50 тисяч гривень
  • платіж на одну особу за 6 місяців – 450 гривень

Послуга страхування від «Оберіг» діє по всій території України 24/7. Виплати здійснюються на банківську картку особи.

Оформлення страхового пакету забере 5 хвилин вашого часу. У Вінниці є можливість не їхати до офісу, а замовити дистанційно. Усі документи ви можете отримати на електронну адресу або Viber.

Як вінничанам оформити страховий пакет?

  • Надайте дані для оформлення. В один договір можна включати до 5 осіб. Страхують усіх до 65 років, дієздатних фізичних осіб, окрім медичних працівників.
  • Підпишіть простий договір на одному аркуші або оформіть онлайн в електронному вигляді.
  • Сплатіть через Приват24, на сайту компанії або в терміналі
  • Страховий захист почне діяти через два тижня (14 днів)

ТДВ СГ «Оберіг» було створено у 2014 році. Протягом всього часу жодної скарги від клієнтів Регулятору не надходило. «Оберіг» займає четверте місце в Україні за темпами зростання серед страхових груп. Має 50 офісів по всій Україні, в тому числі у Вінниці (вул. Хлібна, 5). Понад 100 тисяч задоволених надійністю клієнтів.

Страхова група «Оберіг» неодноразово брала та продовжує брати активну участь у житті м. Вінниця. СГ «Оберіг» оберігає інтереси клієнтів по всій Україні.

Бережіть своє здоров’я та своїх рідних! Не відкладайте на потім, а оформлюйте пакет послуг від страхової компанії «Оберіг» по телефону 097 19 402 12.

https://www.oberig-sg.com/