5 трав. 2016 16:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

73

0

Стрілянина на Вінниччині: чоловік відкрив вогонь по товаришеві

Стрілянина на Вінниччині: чоловік відкрив вогонь по товаришеві

 У Вінницькому районі чоловік розстріляв свого товариша 


Стрілянина на Вінниччині: чоловік відкрив вогонь по товаришеві

 5 травня близько 3 години ночі в селі Бохоники Вінницького району 47-річний місцевий житель відкрив стрілянину з карабіна по своєму товаришу. 43-річний потерпілий отримав численні поранення, однак встиг зателефонувати й попросити про допомогу.

Про це інформує відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

Як з’ясували правоохоронці, обидва чоловіка розпивали спиртні напої і знаходили в стані алкогольного сп’яніння. На території домогосподарства підозрюваного між вінничанами виник конфлікт. Зловмисник дістав мисливського «Сайгака» і розстріляв товариша.

Про інцидент поліцейських повідомили в лікарні швидкої допомоги. Зброю в правопорушники вилучили. Пояснити свої дії він не міг.

Начальник Вінницького районного відділення поліції Сергій П’ятак розповів, що раніше затриманий вже мав проблеми із зброєю. Два роки тому з цього ж карабіна він вистрілив у свого знайомого. Тоді зловмиснику присудили 200 годин громадських робіт.

За фактом стрілянини в Бохониках, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство). Чоловік знаходиться в слідчому ізоляторі.

ВИННИЦА.info