18 черв. 2015 12:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

42

0

Студент пограбував вінничанку, розгубивши власні речі. Хлопця затримали

Студент пограбував вінничанку, розгубивши власні речі. Хлопця затримали

 На 600-річчя студент посеред дня зірвав золотий ланцюжок у вінничанки


Студент пограбував вінничанку, розгубивши власні речі. Хлопця затримали

 Працівники карного розшуку міської міліції за підозрою у пограбуванні жінки затримали 19-річного студента. Зловмисник серед білого дня на одній з вулиць міста зірвав з шиї потерпілої золотий ланцюжок з хрестиком.

Про це інформує сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

17 червня до вінницького міського відділу міліції з заявою про пограбування звернулась 22-річна вінничанка. Близько другої години дня невідомий чоловік на вул. 600-річчя зірвав з неї золотий ланцюжок з хрестиком та втік.

Зі слів начальника міської міліції Юрія Куцого, оперативникам встановити та затримати грабіжника допоміг загублений ним мобільний телефон. Затриманим виявився 19-річний житель одного з сіл Калинівського району, який навчається в обласному центрі.

Підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Речовий доказ вилучено. Працівники міліції перевіряють його причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст.186 КК України (грабіж). За такий злочин зловмиснику загрожує до 4-х років ув’язнення.

ВИННИЦА.info