10 лип. 2019 10:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

70

0

Студенти Вінницького технічного університету представлятимуть свої проекти у Каліфорнії

Студенти Вінницького технічного університету представлятимуть свої проекти у Каліфорнії

Вшосте команда Вінницького національного технічного університету перемогла в національних змаганнях «Enactus-Ukraine»


Студенти Вінницького технічного університету представлятимуть свої проекти у Каліфорнії

Вшосте команда Вінницького національного технічного університету перемогла в національних змаганнях «Enactus-Ukraine». Цьогоріч студенти представлятимуть Україну у Кремнієвій долині (штат Каліфорнія, США) 16-18 вересня.

Про це повідомляє прес-центр Вінницького технічного університету.

5 липня у київській локації «Dan IT Education» команда «Enactus VNTU» перемогли в національних змаганнях «Enactus Ukraine сезону 2018-2019».

11 команд, що вийшли у національний фінал, представляли свою роботу за сезон - результати своїх соціально-підприємницьких проектів.

Команда «Enactus VNTU» представила три проекти - «Акустичний зір», «Pumpkin Farm», «Blue Blanet», «Caliwormia». І два додаткові проекти - «Чисте місто - чисте сумління», «Eco to go». Оцінювали проекти команд представники бізнесу, випускники «Enactus». Члени журі, які оцінювали соціальні та соціально-підприємницькі проекти у півфіналі та фіналі Enactus Ukraine National Competition 2019 - топ-керівники відомих компаній.

Студенти Вінницького технічного університету представлятимуть свої проекти у Каліфорнії

«Конкурс проходив у два етапи: перший - півфінал, де ми тягнули жереб та розподілялись на дві ліги. Команда ВНТУ потрапила у лігу номер 2 і виступала під 2 номером. Після виступів всіх команд в лігах, ми спілкувались із журі про наші проекти, розвиток команди та додаткові можливості. Перед нагородженням фіналістів успішні випускники організації розповідали історії свого життя в Enactus. Після чого настав найбільш хвилюючий момент - оголошення переможців», – розповідає капітан переможної команди «Enactus VNTU» Вікторія Богачук:

Команда-переможниця - це студенти факультету менеджменту та інформаційної безпеки Вікторія Богачук, Богдан Півошенко, Андрій Журавльов, студенти факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії Галина Богачук, Владислав Попов, Віталій Кравчик, Микола Демчук, Владислава Шевчук, Ігор Шептяков, Антон Горбачов.

«Наразі ми готуємось до аудиту, пошуків фінансування для поїздки в США, аби гідно представити Україну на «ENACTUS WORLD CUP», - каже Вікторія Богачук.

Студенти Вінницького технічного університету представлятимуть свої проекти у Каліфорнії  - фото 2

Довідка.

«Enactus» – спільнота студентів, представників вищих навчальних закладів та бізнес-лідерів, яка реалізовує соціально-підприємницькі проекти. Команди «Enactus» створюють проекти, спрямовані на покращення якості життя та життєвих стандартів людей з різними потребами. Вони орієнтовані на вирішення економічних, екологічних та соціальних проблем та мають на меті досягнення цілей сталого розвитку.

Студенти Вінницького технічного університету представлятимуть свої проекти у Каліфорнії  - фото 3

Студенти Вінницького технічного університету представлятимуть свої проекти у Каліфорнії  - фото 4

Вінниця.info, фото прес-центр ВНТУ