19 січ. 2018 16:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

133

0

Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт

Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт

 Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт


Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт

 Актори студії «МАМАХОХОТАЛА» приготували нову програму і вже готові підривати зали на шляху свого нового концертного туру по містах України.

Вінницький концерт гігантів молодіжного гумору пройде 23 лютого о 19.00 у Будинку офіцерів.

- Буде дві години дуже смішних та сміливих жартів, актуальний і правдивий гумор, спілкування та конкурси з глядачами, «презентація» нових акторів студії, а також багато інших сюрпризів від «МАМАХОХОТАЛА», – зазначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - На такому концерті ви ще не були! Актори студії «МАМАХОХОТАЛА»  врятують всіх вінничан від зимової депресії та зарядять енергією на цілий рік!

Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт

Історія студії розпочалась шість років тому. Ще 2012 року зібрався колектив, який любив гумор у всіх його проявах. Жарти накопичувалися, команда збільшувалася, потрібно було йти далі. І зародилася ідея перетворити загальне захоплення у щось більше. Так з'явилася студія «МАМАХОХОТАЛА», яка моментально підкорила українську аудиторію.

Сьогодні гумористи представляють вже 9-й сезон свого шоу на телеканалі НЛО TV і завоювали репутацію визнаних кумирів молоді.

«МАМАХОХОТАЛА»  – наймолодша і найбільш мотивована команда на українському телебаченні. Починали з роликів на Youtube, тому звикли все робити актуально, динамічно, зухвало і, найголовніше - смішно!

 

За час свого існування студія випустила більше 100 програм шоу «МАМАХОХОТАЛА», підготувала більше 50 годин інших гумористичних проектів, організувала й виступила на понад 150 заходах, провела більше 100 концертів у різних містах України, створила десятки успішних вірусних відеороликів, а у 2015 році шоу стала номінантом національної премії «Телетріумф».

- Найважливіше у процесі роботи студії – це свобода для творчого прояву і зелене світло для будь-якої ініціативи, - переконаний керівник студії «МАМАХОХОТАЛА» Роман Грищук. - Найближчим часом ми плануємо зняти повнометражну комедію. Хочемо, щоб вона стала для нашої країни настільки ж культовою як, наприклад, фільми «Пригоди жандармів» для Франції, «Містер Бін» для Британії і «Один вдома» для США. Знаємо, що в житті немає нічого неможливого!

Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт - фото 2

Роки біля телеекранів і мільйони переглядів на YouTube ніколи не замінять один перегляд тет-а-тет. Тому радимо вінничанам не пропустити новий концерт студії «МАМАХОХОТАЛА»  у рідному місті.

23 лютого о 19.00 у Будинку офіцерів вас чекає non-stop мікс жартів, мініатюр і актуальних номерів, які ви побачите і почуєте вперше!

Буде смішно і незабутньо! Зухвало і злободенно! Безбашено... і майже завжди інтелігентно! А на десерт — актуальні жарти про наше місто!

Крім того, після концерту кожен бажаючий зможе зробити фото з улюбленими акторами під час автограф- та фотосесії.

Вартість квитків на концерт «МАМАХОХОТАЛА» абсолютно доступна – від 120 до 350 гривень.

Квитки можна придбати в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» та за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт - фото 3 

Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт - фото 4 

Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт - фото 5 

Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт - фото 6 

Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт - фото 7 

Студія «МАМАХОХОТАЛА» 23 лютого влаштує у Вінниці мегакрутий концерт - фото 8 

title

title