17 черв. 2020 13:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

231

0

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня

Масштабна реконструкція добігає кінця


Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня

У Вінниці закінчують масштабну реконструкцію стадіону біля 33-ї школи. Ремонт розпочали ще в жовтні минулого року. На сьогодні більшу частину робіт підрядники вже виконали. Залишилося облаштувати роботу водогону, поставити огорожу, обладнати роздягальню та встановити сучасні тренажери. Відкрити стадіон планують вже у вересні

Про це повідомляють на сайті Вінницької облдержадміністрації.

Як йдеться в повідомленні, на даний час значний об’єм робіт підрядники вже виконали, зокрема: здійснили планування території, влаштування основ з відсіву по футбольному полю, монтаж вікон роздягалень та складського приміщення, влаштування закладних деталей під стовпи огорожі по підпірній стінці, огородження сходів, влаштування верхнього покриття бігових доріжок. Також виконали роботи по влаштуванню трибун, верхнього покриття штучної трави по футбольному полю, влаштовано перегородки в роздягальнях.

Зараз на об’єкті роботи наближаються до фінішу, тож у вересні спортивне ядро зможе слугувати вінничанам. Наразі завершується робота по виносу водогону, влаштувується огорожа, обладнується роздягальня та встановлюються сучасні тренажери.

17 червня голова облдержадміністрації Владислав Скальський та Вінницький міський голова Сергій Моргунов разом зі своїми заступниками ознайомились із проведенням робіт з реконструкції спортивного ядра закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №33» м. Вінниці.

«Сьогодні ми на шкільному стадіоні, який є одним із тих об’єктів, які співфінансуються в рамках Державного фонду регіонального розвитку за програмою Президента «Велике будівництво». Перші враження приголомшують – такий масштабний підхід і така якість виконання варті найвищої оцінки! Школа буде мати потужне спортивне ядро для того, щоб укріплювати здоров’я учнів і, звичайно ж, готувати спортсменів. Сподіваюсь, що жителі навколишніх будинків також будуть використовувати цю інфраструктуру. Спортивне ядро – це більш ніж стадіон, даний проект втілює собою яскравий приклад сталого розвитку, коли інвестуються кошти в здоров’я дітей», – зазначив очільник обласної державної адміністрації.

«Філософія ДФРР полягає саме в тому, щоб допомагати об’єднаним територіальним громадам реалізовувати якісні розвиткові проєкти, які слугуватимуть покращенню інфраструктури ОТГ і їх сталого розвитку», – додав Владислав Скальський, підсумовуючи враження від побаченого.

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня - фото 2

«Згідно проведених тендерних процедур, вартість будівництва спортивного ядра школи № 33 – 26 млн грн. Цьогоріч, за програмою Президента, Уряд виділив 5 млн грн із Державного фонду регіонального розвитку. На сьогоднішній день – це серйозна підтримка з державного бюджету для Вінницької територіальної громади. З міського бюджету на даний проект цього року передбачено 14 468, 481 тисяч гривень», – розповів міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня - фото 3

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня - фото 4

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня - фото 5

Проект з реконструкції спортивного ядра закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №33» міста Вінниці входить до переліку 15 об’єктів Вінниччини, які включені до програми «Велике будівництво».

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня - фото 6

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня - фото 7

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня - фото 8

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня - фото 9

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня - фото 10

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня - фото 11

Сучасний стадіон біля 33-ї школи у Вінниці планують облаштувати до вересня - фото 12

Нагадаємо, біля 33-ї школи у Вінниці облаштовують стадіон з першою в місті смугою перешкод.

Вінниця.info, фото – з сайту Вінницької ОДА