19 лют. 2013 15:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Політика
0

59

0

Суд повертає Поліщука на вибори до Вінницької облради

Суд повертає Поліщука на вибори до Вінницької облради

Вінницький окружний адміністративний суд визнав протиправним рішення обласної виборчої комісії про скасування реєстрації Василя Поліщука кандидатом в депутати облради


Суд повертає Поліщука на вибори до Вінницької облради

Вінницький окружний адміністративний суд визнав протиправним рішення Вінницької обласної виборчої комісії про скасування реєстрації кандидатом в депутати обласної ради Василя Поліщука та зобов’язав облвиборчком поновити його.

Відповідне рішення адмінсуд прийняв 19 лютого.

За цим рішенням, облвиборчком має скасувати своє рішення про відміну реєстрації Поліщука кандидатом в депутати облради та поновити його повноваження у виборчому процесі.

За неофіційними даними засідання облвиборчкому з цього приводу заплановане на кінець робочого дня вівторка, 19 лютого.

Нагадаємо, що 18 лютого Вінницька обласна виборча комісія вирішила задовольнити скаргу кандидата в депутати Вінницької обласної ради від Комуністичної партії Сергія Драчука по виборчому округу №14 (Калинівський район), скасувавши реєстрацію кандидатом у депутати голову Калинівської районної державної адміністрації Василя Поліщука.

26 січня Вінницька обласна організація Партії регіонів висунула голову Калинівської районної державної адміністрації Василя Поліщука своїм кандидатом на довиборах депутатів Вінницької обласної ради по округу №14.

54-річний генерал-лейтенант міліції Василь Поліщук з серпня 2011 року очолює Калинівську райдержадміністрацію Вінницької області, а до цього з січня 2007 по березень 2010 займав посаду начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Вінницькій області.

ВИННИЦА.info


0
0