10 верес. 2019 09:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

278

0

Суші бар Яма – найсмачніша доставка страв японської та тайської кухонь у Вінниці

Суші бар Яма – найсмачніша доставка страв японської та тайської кухонь у Вінниці

Суші бар Яма - місце для справжніх поціновувачів страв японської та тайської кухні, хорошого сервісу та швидкої доставки.


Суші бар Яма – найсмачніша доставка страв японської та тайської кухонь у Вінниці

Суші чудово підійдуть як для тихої сімейної вечері, так і для урочистого свята. Тому досить просто вибрати потрібний час, замовити суші додому— і команда суші-бару Яма організує для Вас маленьку домашню Японію. Якісно приготовані страви, свіжі і смачні інгредієнти і ввічливе обслуговування – ось три кити, які допомагають Ямі доставляти клієнтам радість.

Суші бар Яма - місце для справжніх поціновувачів страв японської та тайської кухні, хорошого сервісу та швидкої доставки. Це місце, де поєднана ресторанна якість кожної страви і демократичне та невимушене обслуговування. Здебільшого заклад орієнтується на доставку страв, проте Ви самостійно можете завітати за адресою вул.Київська, 29, Набережний квартал за улюбленими смаколиками.

Вам готові запропонувати класичні та авторські суші, роли від шеф-кухаря на смачний обід чи ідеальну вечерю для романтичного вечора. В асортименті також є напої на будь-який смак. Хочеться відмітити, що Яма не економить на об'ємі порцій, гарантує якість продуктів та працює лише з перевіреними постачальниками. В суші барі Яма Ви зможете насолодитись свіжим вугрем і лососем, кращими ґатунками рису та дійсно ніжним авокадо.

Суші бар Яма постійно піклується про своїх клієнтів, тому наразі діє доставка в п’ятницю та суботу до другої години ночі. Щотижня новий тріо-сет, замовивши який Ви отримуєте дві позиції, а третю в подарунок! Також гарна новина для любителів страв японської та тайської кухні, які проживають за межами міста Вінниці. Адже віднедавна заклад розширив межі доставки за місто:

1.Стрижавка – магазин «Сім’я» або ресторна «Вагнес»

2. Зарванці – магазин «Вікторія»

3. Якушинці – магазин «Анастасія»

4. База відпочинку «Березіно»

5. с.Агрономічне – ресторан «Старий Замок» або магазин «Хатинка»

6. Лука-Мелешківська – магазин «Апельсин»

7. Вінницькі хутори – магазин «Крамниця», Храм Пресвятої Богородиці

8. смт Десна – магазин «Універсальний», вул.Гагаріна, 9

9. м.Калинівка – супермаркет «Грош».

Суші бар Яма – це комфорт, вигода та впевненість в ідеальному обслуговуванні. Можете впевнитись в цьому самі, зателефонувавши за номерами (098) 548-38-38, (073) 548-38-83. Шукайте заклад в соціальних мережах, де для Вашої зручності також можна робити замовлення, написавши в директ (Інстаграмм).

Суші бар Яма – найсмачніша доставка страв японської та тайської кухонь у Вінниці