26 груд. 2019 11:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

122

0

Суші-бар Яма вітає вінничан з наступаючими новорічними святами!

Суші-бар Яма вітає вінничан з наступаючими новорічними святами!

Суші бар Яма – Ваш вірний помічнику цьому!


Суші-бар Яма вітає вінничан з наступаючими новорічними святами!

Напередодні Нового року і Різдва святковий настрій захоплює всіх. Настає пора задуматися про подарунки рідним і близьким людям. Всім хочеться зробити оригінальний і корисний подарунок. Смачні та оригінальні суші - прекрасний варіант. Суші бар Яма – Ваш вірний помічнику цьому!

Колектив суші-бару Яма вітає улюблених клієнтів та партнерів з наступаючим Новим роком і Різдвом і бажає в новому році багато успішних починань й вдалих завершень уже розпочатих справ, цікавих зустрічей, приємних моментів і затишних обіймів. Вони приготували подарунки. Вас чекають святкові знижки та новорічний сюрприз – новий мега-акційний сет. Деталі на сайті - https://yama.vn.ua. Побалуйте себе та близьких смачними стравами японської та тайської кухонь.

В цьому році колектив відзначив 3 роки з дня свого заснування. За цей час вони набули безцінного досвіду, який стимулює постійно працювати над поліпшенням роботи для Вас. Суші бар Яма постійно розвивається і шукає нові можливості зробити Ваше життя простішим та яскравішим. За рік, що минає, вони постаралися зробити все, щоб було ще легше і зручніше з ними співпрацювати:

  • був значно розширений асортимент страв (суп, локшина, рамен, рисові чіпси тощо);
  • запроваджена доставка в п’ятницю та суботу до другої години ночі.
  • щотижня новий тріо-сет, замовивши який Ви отримуєте дві позиції, а третю в подарунок;
  • розширили межі доставки за місто (Стрижавка, Зарванці, Якушинці, с.Агрономічне, Лука-Мелешківська, Вінницькі хутори, смт Десна, м.Калинівка, м.Жмеринка, м.Гнівань);
  • розширили call-центр – прискорений процес обробки замовлень і відповіді на дзвінки;
  • удосконалено сайт – з можливістю оформити замовлення онлайн;
  • запроваджена доставка страв на сучасних електромобілях, які є не лише безпечними, а й гармонійно поєднуються з головним принципом командиСуші-бару Ями – доставка екологічно корисної їжі.

Підводячи підсумки року, що минає, можна відзначити безліч задоволених клієнтів, а також перемог. Зокрема, перемога в конкурсах «Імена, яким довіряють», також в «Народному бренді 2019» вже третій рік поспіль. Багато позитивних відгуків радують і змушують колектив Суші бар Яма старатися ще більше. Вони ретельно стежать за якістю продукції, вибираючи тільки найкращих постачальників. Колектив Суші бар Яма працює для того, щоб Ваше життя стало легшим, комфортнішим та сповненим позитивних емоцій.

Колектив Суші бар Яма щасливий, що Ви були з ними в цьому році, та обіцяють, що у новому році з ними буде ще смачніше, цікавіше й веселіше! Сніжних і теплих зимових свят Вам!

Суші-бар Яма вітає вінничан з наступаючими новорічними святами!

Суші-бар Яма вітає вінничан з наступаючими новорічними святами! - фото 2

Суші-бар Яма вітає вінничан з наступаючими новорічними святами! - фото 3