2 груд. 2015 14:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

121

0

Сувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmade

Сувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmade

 У Вінниці відкрилася виставка ярмарок руками створена краса


Сувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmade


2 грудня в Експоцентрі Вінницької Торгово-промислової палати відкрилася виставка-ярмарок авторських робіт майстрів з обмеженими фізичними можливостями під назвою «Руками створена краса 2015».

Понад 200 учасників ярмарки презентували свої витвори ручної роботи. Серед яких: аксесуари, сувенірна продукція, одяг, картини, іграшки, посуд ….

Перший день ярмарки пройшов під гаслом «В’яжемо щасливе дитинство». У день відкриття для вінничан виступили юні таланти зі своїми найкращими номерами, відбулося в цей день і дитяче дефіле. Марія Ольшанська жестами виконала пісню «Україна це я».

На декількох локаціях існує можливість не лише роздивитися та придбати вже готові вироби, а й взяти майстер-клас з виготовлення різноманітної продукції.

Вінничани впродовж всіх днів ярмарки зможуть приносити речі або продукти, які передадуть для захисників і діток в зоні АТО. В холі розміщені спеціальні для цього коробки та список необхідних речей.

Виставку організовує громадська організація «Гармонія». Всі бажаючі зможуть відвідати виставку-ярмарок протягом 4 днів з 10 до 18 години.

Нагадаємо, протягом 4 днів у Вінниці проходитиме ярмарок авторських робіт майстрів з обмеженими фізичними можливостями.Сувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmadeСувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmade - фото 2Сувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmade - фото 3Сувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmade - фото 4Сувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmade - фото 5 Сувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmade - фото 6 Сувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmade - фото 7 Сувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmade - фото 8    Сувеніри та біжутерія. Вінничани на візках організували ярмарок handmade - фото 9

ВИННИЦА.info