12 лют. 2018 11:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Економіка
0

183

0

«Своє для своїх»: стартує проект «Я люблю своє, Вінницьке»

«Своє для своїх»: стартує проект «Я люблю своє, Вінницьке»

 «Своє для своїх»: стартує проект «Я люблю своє, Вінницьке»


«Своє для своїх»: стартує проект «Я люблю своє, Вінницьке»

 У Вінниці стартує соціальний проект «Я люблю своє, Вінницьке», спрямований на виховання економічного патріотизму. В рамках програми, залучатимуть місцевих товаровиробників, чию продукцію на полицях в супермаркетах «Грош» позначатимуть фірмовим знаком «Я люблю своє, Вінницьке».

«Проект, це підтримка місцевих брендів. Сьогодні говориться про підтримку товаровиробника. Ми вирішили зробити акцент на бренди, тому що вони на сьогодні більш вирізняються в магазинах, ніж назва товаровиробника. Наприклад, є Літинський молокозавод, але вінничани більше знають бренд «Білозгар».

Ідея програми проста – у Вінниці та області є сотні виробників промислових та продовольчих товарів, чия продукція в тій чи іншій мірі відома споживачеві. Є бренди всеукраїнського рівня, такі як вікна «Корса», а є такі, що тільки будують свою репутацію і завойовують визнання споживачів. Але рекламні бюджети місцевих виробників в більшості не дозволяють їм ефективно конкурувати з «розкрученими» брендами, а реклама впливає на споживчу поведінку людей. Завдання програми – дати вінничанам можливість легко і швидко розпізнавати в торгових залах продукцію наших виробників. З цією метою, всі товари і бренди матимуть свою ідентифікацію – знак «Я люблю своє, Вінницьке», - розповів засновник і керівник програми «Я люблю своє, Вінницьке» Юрій Меланишен.

«Своє для своїх»: стартує проект «Я люблю своє, Вінницьке»

До програми долучилась мережа супермаркетів «Грош» - місцева компанія «Аргон», що працює в сфері ритейлу. Спонсором програми є ТМ «Корса». Свою участь в проекті на сьогодні підтвердили п’ять вінницьких товаровиробників.

«Товари зроблені своїми для своїх створюють складну емоцію причетності до спільного нашого «свого». Тому «Своє - для своїх», є найкращим.

Купуючи продукції місцевих виробників брендів ми даємо можливість їм розвиватись, нарощувати виробництво, проваджувати нові технології, розширювати  робочі місця. Таким чином, безробіття стає нижчим, а купівельна спроможність населення зростає. Податки йдуть до місцевих бюджетів. Це реальний внесок в розвитку території нашої області», - говорить Ю. Меланишен.

Основний меседж проекту – «голосуйте гривнею за вінницькі бренди!»

Інформація про програму «Я люблю своє, Вінницьке» буде представлена у зовнішній рекламі міста, в пресі на радіо, які співпрацюють з компанією «Ростмедіа» та в соціальних мережах.

Всі бренди, які підпишуть договір братимуть участь в маркетингових дослідженнях, результатом яких стане вибір споживачами найпопулярніших брендів регіону, з подальшим врученням премії «Обрані Бренди» на урочистій церемонії нагородження у вересні 2018 року.

«Своє для своїх»: стартує проект «Я люблю своє, Вінницьке» - фото 2

Вiнниця.info