14 лип. 2020 11:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

190

0

Святкуйте день народження разом з Яма

Святкуйте день народження разом з Яма

Акція до Дня Народження – Отримуй у подарунок сет X-S


Святкуйте день народження разом з Яма

Яма – сучасний демократичний суші-бар японської та тайської кухонь з якісним обслуговуванням та доступними цінами у Вінниці. Основна цінність для Суші-бару Яма – це задоволені відвідувачі, яких поважають, тому приділяють величезну увагу якості обслуговування та створюють сервіс, гідний захоплення та наслідування. Зараз заклад працює виключно на доставку. Стильне упакування, ввічливі оператори, уважні кур’єри працюють для того, щоб ви могли отримувати задоволення.

Радують смачні новинки та постійно діючі акції. Зокрема, акція до Дня Народження – Отримуй у подарунок сет X-S. Умови дуже прості: акцією може скористатись кожен клієнт у день свого народження та протягом 7-ми днів після нього, акція не поєднується з іншими акціями, мінімальна сума замовлення має складати 500 гривень (акційні пропозиції не враховуються), під час отримання замовник має показати кур’єру оригінал документу, що підтверджує дату народження (паспорт/водійське посвідчення). Акція діє на постійній основі та щодня. Святкуйте свій день народження разом з Яма!

Команда Суші Яма «заряджає» клієнтів позитивною енергією, створює гарний настрій, підтримує атмосферу щирості, доброзичливості та відкритості. Замовляйте https://yama.vn.ua та переконайтесь у цьому самі!

Адреса:

м. Вінниця, вул. Київська 29, Набережний квартал, 12 секція всередині двору

Телефон:

(098) 548 38 83 або (073) 548 38 83

Замовляйте і свято приїде до вас!

Святкуйте день народження разом з Яма

Святкуйте день народження разом з Яма - фото 2

Святкуйте день народження разом з Яма - фото 3

Святкуйте день народження разом з Яма - фото 4