27 трав. 2019 10:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

56

0

​Симфонічне Різдво у твоєму місті

​Симфонічне Різдво у твоєму місті

Симфонічний оркестр Lords of the Sound




Коли разом збираються майстри своєї справи, то з цього обов’язково вийде щось неймовірне. Саме таким чином був створений симфонічний оркестр під величною назвою Lords of the Sound.

Насправді це не просто звичайний симфонічний оркестр, який грає класичну музику. Учасники колективу створюють щось справді нове, незвичайне та особливе. Продюсером проекту є людина з символічним прізвищем - Андрій Новаторов.

Перший виступ Lords of the Sound відбувся п’ять років тому. Тоді дирижер Віталій Саражинський та колектив підготували пограму під назвою “100% SoundtrakcHits”. Виступ був не масштабний, у київському будинку Художника. Але потім саме ця програма стала візитівкою Lords of the Sound. Що й казати: після першого ж виступу присутні гості аплодували стоячи і запрошували колектив виступити “на біс”.

Симфонічний оркестр доволі швидко набував популярності. І вже за рік вони почали гастролювати не тільки містами України, а й за межами нашої країни.

Вінничанам також пощастить насолодитись симфонічним звучанням знайомих мелодій. Lords of the Sound в межах туру “Grand Christmas” відвідають і це мальовниче місто. Більш детальну інформацію можна дізнатись, пройшовши за посиланням: https://vinnitsa.ticketsbox.com/lords-of-the-sound/ .

Кожне місто має свою візитну картку. У Вінниці це музичний фонтан, який вражає своєю граціозністю та масштабом. Багато українців та туристів з інших країн приїжджають сюди, щоб побачити неймовірний танок цього рукотворного дива з води. Жителі міста полюбляють щось незвичайне та креативне. Тому не прогавте виступ дивовижного оркестру Lords of the Sound. Запевняємо, нічого подібного ви раніше не чули.

Більше цікавих подій у Вінниці шукайте тут: https://vinnitsa.ticketsbox.com/