26 черв. 2015 14:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

88

0

Талановитих вінничан запрошують взяти участь у джазовому конкурсі

Талановитих вінничан запрошують взяти участь у джазовому конкурсі

 Усіх бажаючих запрошують взяти участь у джазовому конкурсі


Талановитих вінничан запрошують взяти участь у джазовому конкурсі

 У Вінниці розпочався збір заявок на участь в джазовому конкурсі. Він проходитиме у таких номінаціях як вокал та інструментальна музика. Переможці отримають грошові нагороди.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

Департамент культури Вінницької міської ради спільно з БФ «Сприяння розвитку талантів Поділля» організовують у Вінниці джазовий конкурс. Його учасниками можуть бути інструментальні та вокальні ансамблі, а також – окремі виконавці.

 Для участі в джазовому конкурсі потрібно до 8 вересня вислати на адресу оргкомітету поштою та на електронну пошту [email protected] з позначкою «Джазовий конкурс. Для Оргкомітету», або доставити особисто за вказаною нижче адресою заповнену заявку та деякі інші матеріали, детальніше про це можна прочитати у положенні про конкурс на сайті міської ради.

Конкурс проходитиме в кілька турів. Перший триватиме 9-11 вересня на основі надісланих відеозаписів виступів. Другий етап розпочнеться з 18 вересня, це буде живе прослуховування учасників. Третій – гала-концерт, у якому візьмуть участь переможці конкурсу та спеціально визначені журі учасники другого туру.

ВИННИЦА.info