22 верес. 2016 16:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

368

0

«Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці

«Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці

 «Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці


«Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці

 Концерт відомого гумориста, автора кращих номерів «Студії Квартал 95», ведучого програм «Вечірній Квартал», «Вечірній Київ» та «Чисто news» Валерія Жидкова пройде 21 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів.

«Тамбовський Вовк» презентує вінничанам свою ексклюзивну програму «100 кращих сторінок». У виконанні улюбленого гумориста глядачі почують найхітовіші веселі монологи, а також ті номери, які ще жодного разу не були показані у телеефірі.

Сольні виступи Валерія Жидкова давно стали «родзинками» всіх концертів «Кварталу 95» і улюбленими номерами мільярдів поціновувачів гумору в усьому світі. Так як він влучно підмічати смішне у серйозному, не вміє ніхто. Його «зброя» - це гумор найвищої проби, інтелігентний, тонкий, гострий, актуальний, який заряджає флюїдами сміху все і всіх довкола, стовідсотково скоряючи серця глядачів.

Минулого року Валерій Жидков почав виступати з сольними концертами і одразу зібрав декілька переаншлагів у столиці, а тепер з радістю їде до своїх шанувальників у інші міста України.

На концерті у Вінниці Валерій Жидков порадує присутніх ексклюзивними розповідями про веселі курйози бурхливого закулісного життя «Кварталу 95» та непередбачувану дружбу з політиками і зірками, над якими жартуєш на всю країну. А також поділиться реальними історіями з власного життя про службу в армії та роботу оперуповноваженим у міліції…

– На цьому незабутньому концерті ви дізнаєтеся безліч веселих і цікавих фактів про Валерія Жидкова, про які раніше навіть не здогадувалися! – обіцяють організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Концерт Валерія Жидкова – це незабутня подія, яка подарує вам море веселих вражень, заряд бадьорості і радості на багато місяців вперед!

Гумористичний талант Валерія Жидкова розкрився ще у студентські роки, коли будучи студентом інженерного вузу, він захопився КВНом. Скоро став капітаном легендарних команд «Тамбовские волки» і «Тапкины дети», що назавжди увійшли в історію Клубу веселих і кмітливих. На запрошення Володимира Зеленського з 2003 року Валерій Жидков став учасником «Кварталу 95» і переїхав у Київ. 

Зараз, коли у сценарному відділі «Студії Квартал 95» працює більше 60 людей, Валерій Жидков зберігає позиції одного з кращих авторів.

Всупереч прислів'ю «один у полі не воїн», Валерій Жидков показав себе яскравим послідовником чистого літературного гумору. Його жарти всеохоплюючі - від актуальної політики до «вічних» людських тем. Його тексти змушують не тільки сміятися, але й глянути на звичні речі під іншим кутом. Глядач не просто спостерігає і слухає, він стає учасником дії: думає, сперечається з автором, погоджується або обурюється – співпереживає з першої і до останньої секунди!

Валерій Жидков має унікальну здатність помічати смішне у серйозному. Він уважно стежить за політиками, зірками і спортсменами, щоб потім із цього зробити справжнє шоу.

– Ідеї всіх моїх жартів взяті з життя. Не можна написати жарт, не пропустивши його через себе. Це завжди відчувається, - переконаний Валерій Жидков. - Мені подобається та форма, у якій я з'являюся на сцені — у якості автора по імені «Тамбовський Вовк». Цей образ мені ніхто не нав'язував, я його придумав сам, я там такий, яким хочу бути для глядача. Багато наших акторів по-доброму заздрять мені, адже я можу виходити на сцену і читати тільки власні думки. Коли ти читаєш своє, то вже відповідаєш за те, що хочеш сказати і за те, як глядач це сприйме.

21 жовтня на концерті Валерія Жидкова «100 кращих сторінок» у вінницькому Будинку офіцерів буде чесно, гостро і незабутньо. Приходьте, аби досхочу насолодитися інтелігентним та актуальним літературним гумором одного з кращих авторів-гумористів сучасності. Рівень ендорфінів цього вечора підійметься до максимального рівня!

Безкоштовну доставку квитків на концерт можна замовити за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63. Також квитки можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua та у касах «Магігранду», «Мегамоллу», «Петроцентру», Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

«Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці

«Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 2

 «Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 3

 «Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 4

 «Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 5

«Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 6

«Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 7

 «Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 8

 «Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 9

 «Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 10

 «Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 11

 «Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 12

«Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 13

«Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 14

«Тамбовський Вовк» з «95 Кварталу» вперше дасть сольний концерт у Вінниці - фото 15

title

title