23 верес. 2016 17:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

213

0

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського

 Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського 


Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського

 Гордість України - Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського – з нагоди 80 ювілейного сезону їде у Вінницю.

11 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів найкращі танцюристи України, що неодноразово підкорювали знамениті сцени світу, вдарять гопака і презентують всі найкращі номери свого славетного ансамблю.

Розкішні костюми, грандіозні хореографічні картини, живий оркестр і 100 найкращих артистів на одній сцені, які щосекунди вражають найскладнішими трюками і нереальною, просто фантастичною танцювальною майстерністю – шквал овацій і захоплених вигуків «Браво!» Ансамбль ім. Вірського зриває одразу, як з’являється на сцені. Всюди і завжди!

– Вражаючі хореографічні постановки, що стали легендами, нові цікаві номери і дві години абсолютного захвату від безмежної краси і величі українського танцю – цей феєричний концерт ви запам’ятаєте надовго! – обіцяють організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Виступ Ансамблю імені Вірського - це унікальний симбіоз кольору, енергії і артистизму. Яскраві і виразні рухи, віртуозні стрибки, блискавичні оберти, синхронність виконання, оригінальна інтерпретація народних стилів, філігранна хореографія і неперевершена зміна динаміки танців - від меланхолії до ейфорії. Кожен, хто прийде на їх виступ, ніколи не забуде те, що побачить. Це абсолютно унікальні враження, які ви не отримаєте від жодного іншого танцювального колективу! 

 

 

З дня заснування у 1937 році Ансамбль ім. Вірського утримує звання одного з найкращих танцювальних колективів світу. Від дивовижно-барвистих народних українських танців і масштабних хореографічних картин, що відображають минуле і сучасне життя українців, перехоплює подих у кожного глядача. Красу чудових постановок прекрасно доповнюють вишукані концертні костюми, буйство вишивки й мережив, що створені вручну стародавніми народними майстрами і кращими художниками України.

Переповнені зали, море квітів, багряні від оплесків долоні, істерики, сльози, крики. Гул і тупіт, від яких, здається, обрушиться стеля й стіни. Живі коридори фанатів, південно-американці, що долають на автобусі півтисячі кілометрів, аби тільки побачити виступ. На світових гастролях Ансамблю ім. Вірського, який побував у більше ніж 80 країнах світу, картина скрізь одна — як на концертах «Бітлз»! 

Фанатичну любов західної публіки і преси Ансамбль ім. Вірського завоював давно. З незмінними абсолютними аншлагами проходять гастролі колективу у найпрестижніших залах світу, а серед шанувальників у перших рядах неодноразово сиділи королівські персони і легендарні митці, від королеви Єлизавети ІІ і Фіделя Кастро до Сальвадора Далі і Сержа Лифаря.

 

Високе мистецтво української культури, ідеальне відтворення краси старовинних обрядів і танцювальний талант Ансамблю Вірського дійсно на межі людських можливостей. Артисти немов подолали силу земного тяжіння:виконуючи архіскладні елементи, грандіозні трюки і віртуозні оберти, вони буквально злітають над сценою… Пристрасні й енергійні, веселі й харизматичні, повні життя і любові до Батьківщини, танцюристи кожен виступ перетворюють на вершину досконалості. І навіть тоді, коли здається, що межа віртуозності вже досягнута, з кожними новими гастролями, з кожним номером неперевершені артисти підіймають глядачів до нових вершин естетичного екстазу!

11 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів на новому концерті Ансамблю імені Вірського вінничан чекає нова програма, до якої увійшли старовинні і сучасні танці різних регіонів України, а відтак – перед вашими очима промайне найбагатша палітра народного мистецтва.

Не пропустіть танцювальну подію світового масштабу, під час якої ви побачите динамічну та витончену фольклорно-хореографічну виставу, отримаєте заряд колосальної енергії, відчуєте ейфорію і непідробний драйв величної культури України!

Квитки на концерт коштують від 130 до 320 гривень. Квитки можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТРЦ «Мегамолл» (1 поверх), ТЦ «Петроцентр», Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Замовити безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці можна за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 2

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 3

 Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 4

 Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 5

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 6

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 7

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 8

 Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 9

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 10

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 11

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 12

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 13

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 14

Танці на межі людських можливостей 11 жовтня побачить Вінниця на концерті Ансамблю Вірського - фото 15

title

title

title