12 січ. 2019 10:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

160

0

Тату у Вінниці. Як обрати свого майстра

Тату у Вінниці. Як обрати свого майстра

 Тату у Вінниці. Як обрати свого майстра.


Тату у Вінниці. Як обрати свого майстра

 Мода на тату стала частиною сучасної культури. Більшість молодих людей прагнуть прикрасити своє тіло дивовижними малюнками, а часом цілими картинами з продуманою сюжетною лінією. Татуювання не можна назвати простим заняттям, це скоріше мистецтво на людському тілі. А мистецтвом не займаються дилетанти, воно підвладне тільки творчим натурам, котрі володіють самобутнім талантом.

За відповідями на назрілі питання, за порадою друзів, ми звернулися в кращий тату салон Вінниці «VeAn». І це не пусті слова. Високий  рівень надання послуг підтверджений командою дипломованих спеціалістів, які пройшли профільне навчання. Всі вони є членами Асоціації татуювальників України. Постійна участь у вітчизняних і міжнародних фестивалях тату доводить ступінь їх професіоналізму. В них, як в круглих відмінників, все повинно бути на п'ять. Ознайомитися з їх роботами можна на сайті.

Входячи в «VeAn», починаєш відчувати себе як вдома. Гостинність господарів допомагає розслабитися в атмосфері затишку і краси. Майстри з задоволенням відповідають на питання, закохуючи нас в світ тату.

Тату у Вінниці. Як обрати свого майстра

Не варто ігнорувати безпеку

Перше, на що потрібно звернути увагу, вибір тату-салону. Тут все повинно бути чисто, стерильно і безпечно. Клієнт має право поцікавитися наявністю сертифікатів відповідності і якості витратних матеріалів, технологіями дезінфекції та термообробки інструментів і пристосувань.

У студії безпека клієнта не порожні слова. Витратні матеріали використовуються тільки відмінної якості, європейських та американських виробників. Ніякого Китаю. Тому татуювання тримається довго, не змінюючи ні кольору, ні контуру. Фарби не викликають алергічних реакцій.

Весь інструмент, що знаходиться в безпосередньому контакті зі шкірою клієнта, обробляється дезінфікуючими розчинами і проходить термічну обробку при високих температурних режимах. Вся інформація про дату, вигляд, і термін дії зберігається у відповідному журналі.

Малюнок на все життя

Обираючи малюнок майбутнього тату треба пам'ятати, що це всерйоз і надовго. Тому потрібно поставитися до цього заняття з усією відповідальністю. Татуювання може бути маленьким, наприклад, перша буква імені, або грандіозним з безліччю фрагментів на всьому тілі. Знайти сюжетну лінію, продумати найдрібніші тонкощі, визначитися з кольорами та розмірами тату допоможуть майстри. В студії «VeAn» працюють кращі.

Незайвим при виборі виявиться каталог-портфоліо салону «VeAn». У ньому зібрано понад 150 творчих робіт наших фахівців. Малюнок можна брати за основу, використовувати в якості фрагмента, комбінувати з іншими тату. В результаті невеликих зусиль, творчих мук та порад майстра з'являється яскрава індивідуальність з оригінальним тату. Професіонал, як ніхто, знає всі нюанси кольорів, конфігурацій і місць розташування тату. Тому самого майстра потрібно шукати дуже ретельно, і набагато раніше, ніж зразок малюнка.

Тату у Вінниці. Як обрати свого майстра - фото 2

Міфи та реальність

Існує міф, що татуювання можна нанести на час. Це байки некомпетентних людей. Тимчасових тату не буває. Наколка живе рівно стільки, як і її власник, навіть трохи довше. Малюнки хною або перекладні картинки ніякого відношення до технології тату не мають.

Інша, не менш живуча казка. Наколку можна звести за допомогою лазера. У цьому можуть запевняти тільки дилетанти. На даний момент немає такого обладнання, яке видалить татуювання без сліду. Горезвісний лазер, після проведення декількох сеансів, всього лише освітлює картинку. Навіть якщо зображення зникне повністю, це скоріше індивідуальні властивості шкіри, ніж ефект видалення.

Вихід є. У студії «VeAn» клієнту поверх освітленої наколки завдадуть нову, яка приховає наслідки лазера. Але є одне правило, свіже тату має бути в два рази більше за розмірами, ніж раніше.

Немає приводу для страху

Більшість клієнтів, а їх 70% від загального числа, вважають процедуру безболісною. Людям з низьким больовим порогом рекомендують застосування знеболюючих препаратів. При проведенні процедури спостерігається лише деякий дискомфорт від довгого нерухомого сидіння.

Напередодні процесу тату майстри рекомендують добре виспатися і запастися чудовим настроєм. Ніяких хвилювань та алкоголю для хоробрості. Все пройде добре. Три години пролетять на одному диханні.

Чи можливо спотворення тату з часом?

Ще дві байки від супротивників тату. Згодом наколка втрачає колір, а контури тьмяніють. Варто набрати пару зайвих кіло і абрис тату розпливеться. Це безпідставна брехня. Якщо тату виконане якісними фарбами, то навіть по закінченню не одного десятка років, воно буде виглядати, як новеньке. Навіть якщо зміна ваги досягне 20 кілограм, конфігурація татуювання зміниться не набагато. До того ж невелика корекція швидко приведе все в норму. Коштує це зовсім недорого.

Догляд після процедури: поради майстра

Приховувати нічого, татуювання - це пошкодження шкірного покриву. Перший час буде потрібно дбайливе ставлення до ушкодженої ділянки. На клієнта лягає велика відповідальність, бо поганий догляд може зіпсувати татуювання.

Поки все не загоїться, клієнт повинен утриматися від відвідування сауни і басейна. Не можна приймати сонячні ванни і відвідувати солярій. Необхідне суворе виконання рекомендацій майстра. Забороняється  чесати місце тату і  експериментувати з живлячими мазями, незрозумілого походження.

Всі питання вирішуються з особистим майстром. Крім того представник салону, в будь-якому випадку, буде протягом трьох тижнів цікавитися станом клієнта. Він також може відповісти на назрілі питання або дати вичерпну консультацію.

Тату у Вінниці. Як обрати свого майстра - фото 3

Ціни на послуги в салоні тату «VeAn»

Вартість татуювання складається з трьох складових:

  • якість витратних матеріалів,

  • розмір тату,

  • майстерність фахівця.

Тому точно скільки буде коштувати ваш ескіз порахують на місці. У салоні «VeAn» мінімальне замовлення гарантовано коштує 400 гривень.

Тату у Вінниці. Як обрати свого майстра - фото 4

Контакти: вул. Кропивницького, 7

тел. +380683777421

instagram: vean_tattoo_vinnytsia

title