3 груд. 2010 12:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

47

0

Татусяк хоче возити проекти законів по всіх селах Вінницької області

Татусяк хоче возити проекти законів по всіх селах Вінницької області

"Потрібно, щоб у кожному селі, селищі законопроекти проходили широке громадське обговорення, і лише тоді поверталися назад з зауваженнями та пропозиціями"


Татусяк хоче возити проекти законів по всіх селах Вінницької області

Голова Вінницької обласної ради Сергій Татусяк має намір сприяти громадським обговоренням усіх законодавчих актів, які приймаються центральними органами влади, у кожній громаді Вінницької області.

Про це повідомляє прес-служба облради.

"Я буду робити все для того, аби документи, які регулюють та впливають на життя громадян, з Києва надходили у кожну територіальну громаду області. Потрібно, щоб у кожному селі, селищі законопроекти проходили широке громадське обговорення, і лише тоді поверталися назад з зауваженнями та пропозиціями", – зазначив він.

Татусяк вважає, що якби податковий кодекс, який сьогодні викликав значний суспільний резонанс, пройшов повноцінну процедуру громадських слухань, то не було б ні мітингів, ні протестів.

"Ми упустили цей момент. Завадила виборча кампанія. Але це не знімає з нас відповідальності – ні з виконавчої влади, ні з органів самоврядування", – підкреслив він.

Голова Вінницької облради також має намір залучати до процедури обговорення законодавчих актів громадські організації Вінниччини, які, за його словами, є «збудниками спокою влади».

Нагадаємо, що новообраний голова Вінницької обласної ради Сергій Татусяк хоче бачити критику влади на шпальтах місцевих газет.

 

ВИННИЦА.info


0
0