17 лют. 2016 14:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

164

0

Театр «Чорний Квадрат» 23 березня привезе у Вінницю нову виставу «Кохання SEXом не зіпсуєш!»

Театр «Чорний Квадрат» 23 березня привезе у Вінницю нову виставу «Кохання SEXом не зіпсуєш!»

 До Вінниці 23 березня приїде театр «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» з нвою виставою «Кохання SEXом не зіпсуєш!» 


Театр «Чорний Квадрат» 23 березня привезе у Вінницю нову виставу «Кохання SEXом не зіпсуєш!»

 Столичний театр імпровізації «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» більшості вінничан представляти не потрібно. Їм вистачило всього раз приїхати у Вінницю з виставою, щоб уже під час другого приїзду у залі був абсолютний аншлаг.

Зі сцени вони говорять про теми, які цікавлять всіх: секс, кохання, стосунки, схожість і відмінність чоловіків і жінок. Роблять це настільки легко й невимушено, цікаво і весело, що одразу підкорюють серця глядачів. Причому, це чи не єдиний випадок, коли театральні вистави виявляються однаково цікавими, як чоловікам, так і жінкам, як молоді, так і людям старшого віку. Всі без виключення після вистав виходять у піднесеному настрої!

У березні театр «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» вже втретє відвідає Вінницю. Як завжди - з новою виставою.

23 березня о 19.00 у Будинку офіцерів на запрошення компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» актори зіграють один зі своїх хітів - комедію для дорослих «Кохання SEXом не зіпсуєш!».

Ця вистава вже була показана у кількох українських містах. Відгуки глядачів - виключно схвальні.

- Вистава «Кохання SEXом не зіпсуєш» - це було вражаюче! Жива гра акторів, не за сценарієм, жарти в десятку на 100 %. Довели і до нестримного сміху, і до сліз! - ділиться враженнями Олена Бережна з Запоріжжя.

- Я була приємно вражена! І грою акторів, і актуальністю теми, і мистецтвом подачі. На сцені розгорталося справжнє життя - живе, веселе, багатогранне. І говорили та показували ніби зовсім інтимні речі, але так живо і легко. Без усіляких пошлостей. Дуже приємно, - пише Ірина Слута з Рівного. - Справжня творчість, мистецтво, як на мене, повинно вмикати такі фібри душі, які здатні бриніти, активізувати власні спогади, мрії, бажання. І тоді вже основний сюжет, те, що відбувається на сцені сприймаєш ніби на периферії зору, бо насправді поринаєш глибоко у себе, наводиш порядок у закутках душі та власних думках…

Сюжет комедії «Кохання SEXом не зіпсуєш!» - це захоплюючі історії двох пар з мегапопулярного проекту «До і після сексу».

Анотація до вистави інтригує: люди знайомі вже багато років і от з волі випадку або долі у них відбувається…секс. Як це? Чому тільки зараз? Навіщо це потрібно? І що із цим робити? Вистава дає відповіді на всі ці запитання і, звичайно ж, задає нові. Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, сум і сміх, любов і ненависть. І ще щось таке… невловиме…  Мінімум вульгарності, нуль порнографії. Суцільний приємний еротизм, який лоскоче нерви і розслаблює мозок!

Театр «Чорний Квадрат» 23 березня привезе у Вінницю нову виставу «Кохання SEXом не зіпсуєш!»

Хоч до показу вистави «Кохання SEXом не зіпсуєш!» театру «ЧОРНИЙ КВАДРАТ»у Вінниці залишилося ще більше місяця, половина квитків вже розкуплена. Тому організатори радять бажаючим на неї потрапити не зволікати.

Вартість квитків - 150-300 гривень. Квитки вінничани та гості міста можуть придбати у касах Вінницького театру імені Садовського та Будинку офіцерів, на сайті http://bilet.vn.ua/ та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор гастролей театру «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» у Вінниці - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City».

Театр «Чорний Квадрат» 23 березня привезе у Вінницю нову виставу «Кохання SEXом не зіпсуєш!» - фото 2

Театр «Чорний Квадрат» 23 березня привезе у Вінницю нову виставу «Кохання SEXом не зіпсуєш!» - фото 3

Театр «Чорний Квадрат» 23 березня привезе у Вінницю нову виставу «Кохання SEXом не зіпсуєш!» - фото 4

Театр «Чорний Квадрат» 23 березня привезе у Вінницю нову виставу «Кохання SEXом не зіпсуєш!» - фото 5

Театр «Чорний Квадрат» 23 березня привезе у Вінницю нову виставу «Кохання SEXом не зіпсуєш!» - фото 6