30 верес. 2019 12:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

80

0

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани

З 1 по 15 жовтня у Вінниці розпочинається голосування за проекти, які подали на конкурс «Бюджет громадських ініціатив».


Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани

З 1 по 15 жовтня у Вінниці розпочинається голосування за проекти, які подали на конкурс «Бюджет громадських ініціатив».

Кожен мешканець Вінницької міської ОТГ може проголосувати за 4 проекти: два великі та два малі. Загалом на голосування виноситься 36 проектів(28 - великих та 8 – малих), які подавали громадяни України з 1 квітня по 15 травня 2019 року. Проекти, які отримають найбільшу підтримку вінничан, будуть реалізовані виконавчими органами міської ради в 2020 році, на що в бюджеті буде заплановано 7 млн. грн.

За ідеї, які сподобались найбільше, вінничани зможуть голосувати у два способи: через Інтернет та у паперовому вигляді у Прозорих офісах та бібліотеках міста і Десни.

В електронному вигляді можна проголосувати на все українській платформі «Громадський бюджет Вінниці» та за допомогою терміналів ПриватБанку через картку або номер телефону, який прив’язаний до картки. Ця функція буде доступна в переліку сервісів на терміналах ПриваБанку з 1 жовтня 2019 року.

В паперовому вигляді можна буде голосувати в Прозорих офісах та усіх бібліотеках територіальної громади. В пунктах для голосування можна отримати інформацію стосовно самих проектів, місць їх реалізації та бланк для голосування.

Віддати свій голос за подані ідеї мають право мешканці Вінницької міської ОТГ. Для цього необхідно особисто заповнити паперові бланки для голосування в пунктах для голосування, при цьому пред`явити паспорт і подати реєстратору заповнений бланк, в якому обов`язково надати згоду, за власним підписом, на обробку персональних даних. Без такого дозволу бланк для голосування вважається недійсним.

Якщо адресою реєстрації в паспорті є не місто Вінниця чи смт. Десна, то необхідно пред`явити інший документ, що підтверджує місце перебування, роботи, навчання, служби чи інше у Вінниці. Таким документом може бути довідка з місця роботи, студентський квиток, свідоцтво на право власності нерухомого майна тощо.

Мешканці Вінницької міської ОТГ, які мають інвалідність і не можуть самостійно заповнити бланк для голосування та особисто проголосувати, мають право скористатись допомогою своїх рідних, близьких та інших осіб. У такому випадку довірена особа має пред`явити паспорт та відповідне посвідчення особи, яка доручила їм подати бланк для голосування.

ВЕЛИКІ ПРОЕКТИ

Назва проекту: «Створення зони безпеки й комфорту частини вулиці Острозького, Довженка»

Автор: Гудзевич Людмила Сергіївна

Місце реалізації: м.Вінниця, частини вулиці Острозького, О.Довженка, Тімірязєва.

Короткий опис: створення безпечних умов переходу вул. Острозького для жителів мікрорайону та учнів ЗОШ №32, ДНЗ №27. Озеленення та благоустрій проїжджої частини територій прилеглих до вул. Острозького, 31-35, Довженка, 31.

Вартість: 1 000 000 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани

Назва проекту: «VinNewsSport – здоровий спосіб життя для всіх без обмежень»

Автор: Ільніцький Костянтин Федорович

Місце реалізації: вул. 600-річчя, 16 допоміжні приміщення малої спортивної зали КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. №21 ВМР».

Короткий опис: створення належних та доступних умов для здорового та активного способу життя мешканців міста, завдяки чому збільшується кількісний склад відвідувань спортивних секцій дітьми та молоддю, включаючи людей з інвалідністю.

Вартість: 1 000 000 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 2

Назва проекту: «Здорове дитинство»

Автор: Рзаєв Назар Русланович

Місце реалізації: вул. Владислава Городецького, №21 територія школи-ліцею №7

Короткий опис: модернізація та осучаснення спортивного майданчика.

Вартість: 709 800 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 3

Назва проекту: «Успішна громада – здорова громада!»

Автор: Зіньківський Леонід Леонідович

Місце реалізації: мікрорайон Пирогово.

Короткий опис: облаштування зони відпочинку в м-ні Пирогово, освітлення зони відпочинку, огородження, встановлення глядацьких трибун, встановлення штучного покриття.

Вартість: 1 000 000 грн.

Назва проекту: «Підтримане проживання та професійна підготовка людей з інвалідністю»

Автор: Самойленко Олеся Анатоліївна

Місце реалізації: м. Вінниця

Короткий опис: проведення аналітичного дослідження та підготовка мультидисциплінарної команди супроводу для професійної підготовки та підтриманого проживання людей з інвалідністю.

Вартість: 931 500 грн.

Назва проекту: «Вінницька театральна студія»

Автор: Петренко Денис Григорович

Місце реалізації: м. Вінниця, вул. Грибоєдова, 3

Короткий опис: створити на базі КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Вінницьку театральну студію, яка матиме майстерню, де будуть створюватися різноманітні скульптури, персонажі, бутафорія, що будуть задіяні в найбільших культурно-розважальних заходах міста Вінниця.

Вартість: 913 300 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 4

Назва проекту: «Ми особливі!»

Автор: Кобзар Руслана Валеріївна

Місце реалізації: Замостя, сквер біля площі «Героїв Чорнобиля».

Короткий опис: встановлення так званого «кола дружби» з бронзових фігур, висотою не менше 1 метра, у вигляді «особливих» діток разом із здоровими, показавши цим, що всі однакові та дружні.

Вартість: 815 000 грн.

Назва проекту: «Vinnytsia - ecofriendly city»

Автор: Яворовська Ольга Василівна

Місце реалізації: Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс», м. Вінниця, вул.Соборна,59 (центральне приміщення); Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс», м. Вінниця, вул. Замостянська,7 (відділення «Замостя»); Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс», м. Вінниця, вул. Брацлавська,85 (відділення «Старе місто»); Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс», м. Вінниця пр. Космонавтів,30 (відділення «Вишенька»).

Короткий опис: встановлення інтерактивних multi-touch столів з програмним забезпеченням у вигляді ігр для дітей та дорослих, спрямованих на популяризацію правил сортування муніципальних твердих побутових відходів.

Вартість: 845 000 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 5

Назва проекту: «Фонтанна площа у Тяжилові»

Автор: Гаврилюк Анастасія Віталіївна

Місце реалізації: м-н «Тяжилів», «Родинне озеро», Б/Н.

Короткий опис: улаштуванняфонтанної площі в мікрорайоні «Тяжилів» на «Родинному озері».

Вартість: 1 000 000 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 6

Назва проекту: «Оновлення пішохідної та проїзної зони, біля зупинки Максимовича»

Автор: Ємельянов Родіон Ігорович

Місце реалізації: м. Вінниця, вул.Максимовича - Хмельницьке шосе (зупинка Максимовича).

Короткий опис: покращення пішохідної зони та частково проїзної частини. Створення умов для зручного підйому людей з обмеженими фізичним можливостями та людей з дитячими візочками.

Вартість: 950 000 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 7

Назва проекту: «Еко – сад для здоров'я та розвитку малят»

Автор: Палій Леся Петрівна

Місце реалізації: центральний район міста, вул. Міліційна, 8. Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад №21 Вінницької міської ради».

Короткий опис: створення структурно-функціональної екосистеми у центральному районі міста у вигляді міні-ботанічного саду з різними родовими комплексами рослин, задля проведення екологічних заходів, ознайомлення з рідкісними видами рослин, залучення дітей, батьків, педагогів до спільної праці у природі на благо громади.

Вартість: 594 000 грн.

Назва проекту: «Великі мандри рідним краєм»

Автор: Семенюк-Сотник Тетяна Василівна

Місце реалізації: центр, вул. Соборна, 50.

Короткий опис: відвідувачам відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці розширити знання і уявлення про міста, області, рідної держави. Познайомитись з життям, побутом, ремеслами, творчістю, звичаями, обрядами та традиціями різних регіонів України.

Вартість: 290 000 грн.

Назва проекту: «Реконструкція спортивного поля на площі Шкільній (мікрорайон Старого міста)»

Автор: Федоришина Наталія Олександрівна

Місце реалізації: мікрорайон «Старе місто», площа Шкільна.

Короткий опис: реконструкція площі Шкільної, що на Старому місті - пропонується збудувати спортивний майданчик для занять вуличною гімнастикою воркаут (WorkOut).

Вартість: 1 000 000 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 8

Назва проекту: «Відкрита сцена на Артинова»

Автор: Постернак В'ячеслав Костянтинович

Місце реалізації: вул. Архітектора Артинова, 21, заклад «Вінницька дитяча музична школа №1».

Короткий опис: створення «Відкритої сцени на Артинова» на ґанку закладу «Вінницька дитяча музична школа №1» для проведення культурно-мистецьких заходів учнями школи та іншими мешканцями міста, зокрема людьми з обмеженими можливостями.

Вартість: 990 000 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 9

Назва проекту: «Платформа ідей та розвитку»

Автор: Баранович Ірина Анатоліївна

Місце реалізації: парк «Дружби народів», вул. Андрія Первозванного.

Короткий опис: облаштування в парку «Дружби народів» спеціально відведеного місця для творчого простору, який об'єднає в собі мистецтво, культуру та громадську активність. Там діти, молодь та дорослі зможуть розважатись, вчитись, розвиватись та з користю проводити час в інтерактивному просторі.

Вартість: 998 000 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 10

Назва проекту: «Оснащення міського транспорту розумною системою зовнішнього озвучування для незрячих»

Автор: Перепеличний Борис Іванович

Місце реалізації: місто Вінниця (всі мікрорайони із трамвайним сполученням).

Короткий опис: для забезпечення доступності міського транспорту для незрячих, пропонується оснастити міські трамваї розумними звуковими маяками Mobilis УТОС. Маяки серійно виготовляються вінницьким підприємством незрячих. Маяки повідомляють назовні номер маршруту та сигнал тільки, якщо на зупинці є незряча людина, не створюючи зайвого шуму. Для активації маяка використовується радіо-брелок або безкоштовний додаток для смартфону.

Вартість: 761 863 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 11

Назва проекту:«Створення зони відпочинку біля трамвайної зупинки «Медичний університет»

Автор: Матюхов Олег Анатолійович

Місце реалізації: простір біля трамвайної зупинки «Медичний університет».

Короткий опис: благоустрій території біля трамвайної зупинки «Медичний університет» з озелененням, освітленням та встановленням вуличних меблів, що дасть можливість створити якісний простір для відпочинку та очікування громадського транспорту.

Вартість: 730 000 грн.

Назва проекту: «Чистий район - чисте місто»

Автор: Голубович Жанна Леонідівна

Місце реалізації: мікрорайон «Вишенька», вул. Келецька, 62.

Короткий опис: аксіомою сьогодення є криза відносин між людиною та природою. Мета проекту – привернути увагу громадськості до глобальної проблеми твердих побутових відходів. Запровадження системи роздільного сміття; створення осередків для проведення інформаційно-просвітницьких заходів для мешканців.

Вартість: 998 792 грн.

Назва проекту: «Улаштування сцени з амфітеатром біля озера на вулиці Волошковій»

Автор: Поліщук Катерина Степанівна

Місце реалізації: мікрорайон «Олійно-жировий комбінат», вул. Волошкова б/н.

Короткий опис: Благоустрій території з влаштуванням сцени та амфітеатру.

Вартість: 869 000 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 12

Назва проекту: «Водному простору – простір!»

Автор: Варчук Роксолана Вячеславівна

Місце реалізації: мікрорайони «Корея» та «П'ятничний», територія біля пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «П'ятничанський парк».

Короткий опис: відновити занедбані водні простори довкола озера на території біля «П'ятничанського парку» для підвищення зацікавленості місцевих мешканців та гостей міста до цього місця. Провести очищувальні роботи та заглиблення озера, укріпити берег.

Вартість: 1 000 000 грн.

Назва проекту: «Волейбольний майданчик біля центрального міського стадіону»

Автор: Саричев Євгеній Валерійович

Місце реалізації: волейбольний майданчик біля центрального міського стадіону, вул. Замостянська, 16.

Короткий опис: створення сучасного волейбольного майданчика біля центрального міського стадіону.Тренуватись і проводити змагання зможуть мешканці всіх районів м. Вінниця (як професіонали, так і аматори). Метою проекту є розвиток спорту, популяризація здорового способу життя, створення комфортних умов для активного і здорового відпочинку.

Вартість: 999 200 грн.

Назва проекту: Відкритий креативний простір «Ідея»

Автор: Піжевський Андрій Анатолійович

Місце реалізації: вул. Хмельницьке шосе, 93.

Короткий опис: відкритийкреативний простір - вуличний молодіжний простір. Проект спрямований на створення умов для розвитку молоді, стимулювання бажання працювати та відпочивати в рідному місті, організацію привабливого простору для спілкування вінничан та гостей Вінниці.

Вартість: 966 300 грн.

Назва проекту: «Майданчик для пляжного футболу та волейболу в мікрорайоні «Сабарів»

Автор: Пєсков Євгеній Дмитрович

Місце реалізації: мікрорайон «Сабарів», пров. Прибузький

Короткий опис: створення комплексного майданчику для гри у пляжний футбол та волейбол в мікрорайоні «Сабарів». Метою проекту є розвиток спорту, популяризація здорового способу життя, створення комфортних умов для активного та здорового відпочинку, розвиток інфраструктури мікрорайону «Сабарів».

Вартість: 1 000 000 грн.

Театральна студія, фонтани і реконструкції. За які проекти «Бюджету громадських ініціатив» можуть голосувати вінничани - фото 13

Назва проекту: «У ритмі життя»

Автор: Побережець Віталій Леонідович

Місце реалізації: прозорі офісах Вінницької міської ради,залізничний та автовокзалах,великі торгові центри,місця великого скупчення людей, але при умові доступу до них відповідальних працівників цих закладів, які пройдуть відповідну підготовку по наданню невідкладної медичної допомоги силами спеціалістів Центру медицини катастроф.

Короткий опис: метою проекту є порятунок життя людей при зупинці серця. Оскільки, серед причин смертності є захворювання серцево-судинної системи, пропонується встановити у громадських місцях дефібрилятори для серцево-легеневої реанімації. Це можливість рятувати життя вінничан.

Вартість: 980 000 грн.

Назва проекту: «Криниця – є де води напитися»

Автор: Кумар Світлана Леонідівна

Місце реалізації: перехрестя вулиць Скалецького та Коріатовичів, вул. Скалецького 35/194, в дворі будинку.

Короткий опис: відновити працездатність криниці.

Вартість: 223 000 грн.

Назва проекту: «Реконструкція пішохідної зони та частково проїзної частини перехрестя (вул. Довженка – вул. Стеценка)»

Автор: Чуб Андрій Дмитрович

Місце реалізації: мікрорайон «Варшава», перехрестя вул. Стеценка та вул. Довженка.

Короткий опис: покращення пішохідної зони та частково проїзної частини перехрестя. Створення умов для зручного та безпечного руху пішоходів на зазначеній локальній місцевості.

Вартість: 704 005 грн.

Назва проекту: «Сучасна екологічна ділянка для збору та сортування сміття в центі європейського міста»

Автор: Березюк Інна Вікторівна

Місце реалізації: Центр міста. Зона збирання сміття в межах багатоквартирних житлових будинків у центрі міста в районі Універмагу по кварталу (мікрорайону) вулиць Пирогова , 9-13- Гоголя – Валентина Отамановського (колишня Зої Космодем᾽янської).

Короткий опис: сучасна екологічна підземна сміттєзбиральна система складається з закритих наземних сміттєпроводів, що доставляють сміття до підземних контейнерів для роздільних відходів.

Вартість: 993 600 грн.

Назва проекту: «Благоустрій набережної р. Південний Буг з облаштуванням майданчика для зони відпочинку та рибальства»

Автор: Мороз Сергій Іванович

Місце реалізації: Старе місто, вул. Квітуча, 20-А.

Короткий опис: створення зони відпочинку та оздоровлення. Проект спрямований на вирішення проблеми забруднення прибережної зони та відсутності місця відпочинку для людей з особливими потребами.

Вартість: 997 500 грн.

МАЛІ ПРОЕКТИ

Назва проекту: «Доступна література!»

Автор: Самойленко Олеся Анатоліївна

Місце реалізації: м. Вінниця.

Короткий опис: розробка та роздруківка книги для математики, використовуючи сучасні науково доведені дисципліни та методики для полегшення сприйняття та успішного навчання дітей з інвалідністю та без інвалідності.

Вартість: 190 000 грн.

Назва проекту: «Старість в радість – залишаймося активними і після 60»

Автор: Морнова Валентина Аркадіївна

Місце реалізації: Центр, вул. Соборна, 50

Короткий опис: популяризація здорового способу життя серед громадян похилого віку, шляхом залучення їх до активного відпочинку – їзді на велосипеді.

Вартість: 7 800 грн.

Назва проекту: «Вінниця – місто послідовників М. І. Пирогова»

Автор: Юрчишина Ольга Анатоліївна

Місце реалізації: м.Вінниця, вул. Пирогова, 56.

Короткий опис: видання книги «Вінниця – місто послідовників М.І. Пирогова» стане своєрідною культурною візитівкою міста в галузі медицини та туризму. Сприятиме інтелектуальному розвитку вінничан, розширенню їх знань про відомих лікарів, які зробили вагомий внесок в розвиток медицини України і світу та возвеличили професію лікаря.

Вартість: 196 225 грн.

Назва проекту: Хакатон прогресивних ІТ-рішень для розвитку Вінниці «Місто Успіху»

Автор: Панченко Олександр Григорович

Місце реалізації: всі райони Вінниці, готель«Оптіма», вул. Київська, 50а.

Короткий опис: проведення дводенного хакатону за участі команд з громадських діячів програмістів та спеціалістів різних галузей, під час якого вони разом напрацюють прототипи програмних продуктів для вирішення актуальних проблем та розвитку міста Вінниці.

Вартість: 199 850 грн.

Назва проекту: «Вишенська «Вишиванка»

Автор: Ремішевська Анжеліка Іллівна

Місце реалізації: мікрорайон «Вишенька», вул. А. Первозванного, парк «Дружби народів», зелена зона

Короткий опис: осучаснення та оновлення пішохідних ділянок на території парку «Дружби народів» зі встановленням бордюру та бруківки у вигляді орнаменту.

Вартість: 197 750 грн.

Назва проекту: «Благоустрій зони відпочинку біля фонтанної площі по вул. С. Ценського»

Автор: Кондратюк Тетяна Василівна

Місце реалізації: мікрорайон «Олійно-жировий комбінат»,вул. С. Ценського, б/н

Короткий опис: благоустрій території з озелененням та влаштуванням доріжок з тротуарної плитки.

Вартість: 199 500 грн.

Назва проекту: «Літературний конкурс короткої прози «Проза міста»

Автор: Качор Андрій Володимирович

Місце реалізації: Вінницька міська ОТГ .

Короткий опис: літературний конкурс «Проза міста» - це конкурс короткої прози про життя міста Вінниця. На конкурс приймаються твори малої прозової форми, тематично пов'язані з містом Вінниця. Перевага надаватиметься творам, події яких відбуваються у Вінниці, герої яких є вінничанами та які відображають соціальні, культурні, економічні, політичні реалії міста.

Вартість: 167 000 грн.

Назва проекту: Екологічний форум «Еко-лідери для майбутнього!» під відкритим небом»

Автор: Дручинський Андрій Михайлович

Місце реалізації: мікрорайон «Старе місто», вул. Северина Наливайка, 17, комунальний заклад «Загальноосвітня школа І –ІІІ ступенів №19 «Вінницької міської ради».

Короткий опис: проведення екологічного форуму «Еко-лідери для майбутнього! В креативному просторі для молоді під відкритим небом з метою реалізації системного підходу до розвитку освіти й виховання учнівської та студентської молоді Вінницької ОТГ.

Вартість: 200 000 грн.

Вiнниця.info