22 лип. 2019 12:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

30

0

Текстиль у дитячому садочку: робимо казку

Текстиль у дитячому садочку: робимо казку

Текстиль у дитячому садочку: робимо казку


Текстиль у дитячому садочку: робимо казку

Можливість залишити малечу під час праці під наглядом фахових педагогів була втілена у життя вже в античності. Дуже хочеться, щоб дитина відчувала під час перебування у садочку домашній комфорт та затишок. Створюємо його разом.

Дизайн-проект

Неважливо – державний це заклад, великий комерційний дитячий садочок або приватний маленький закладна 5-7 діточок. Щорічний косметичний літній ремонт під відкриттям нового сезону у садочку підходить до завершення. Не оформлюйте приміщення самостійно: в Україні багато дизайнерів, які володіють основними правилами оформлення дитячих приміщень різного призначення. Досвід доказує, що переробка невдалих ідей батьків коштує набагато дорожче втілення простого та зрозумілого дизайн-проекту.

Казкові сни

Текстиль у дитячому садочку: робимо казку - фото 2

Днем малеча повинна спати – це правило не спростовують навіть модернові сучасні дитячі психологи та педіатри. Відмовтесь від домашньої білизни: це риск отримати алергію або грибкове зараження. Комплекти білизни не повинні відволікати діточок від відпочинку та не давати ім. можливість порівнювати малюнки різних комплектів. Замовлення в ательє однакових комплектів білизни із дитячих тканин т/м «Ярослав» гарантує відсутність шкідливого фарбування та наявність сертифікатів безпеки. Точний розкрій та оптове замовлення зекономить до 30% бюджету.

Лагідні рушнички

Потрібні рушники із м’якої бавовни, без шкідливих фарбників. Якісні набори рушників Ярослав мають по два або три вироби різного розміру. Це зручно, адже не в кожному дитячому закладі є басейн. М’якенька тканина відмінно всмоктує вологу. Різнокольорова гама та тендітне оздоблення подобаються діточкам. Якщо мами намагаються якось відрізнити рушники своїх дитинок – обирайте веселкову колекцію строкатих рушників «Жако». Хоча малеча все одно сплутає рушники, поки мами не дивляться.

Красивий обід

Текстиль у дитячому садочку: робимо казку - фото 3

В садочках діточок з раннього віку привчають до навичок оформлення столу до обіду. Маленькі помічники накривають столи, прикрашають стільці м’яким подушками, викладають серветки. Для старших груп вже можна використовувати скатертини та серветки із тканини, це дисциплінує малечу та навчає основам етикету. Додайте ігрового моменту у обов’язки чергових – нарядить їх у яскраві фартушки.

Ігри із тканинами

У дитячому садочку часто показують вистави лялькового театру, створюють костюми. Діти самі роблять різни веселі та корисні вироби із тканини. Потурбуйтесь про це заздалегідь та забезпечте заклад недорогою мішковиною, декоративним брезентом, фланеллю, тканиною для вишивки від українського виробника т/м «Ярослав». Вони безпечні та гіпоалергенні.