14 лип. 2020 19:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

140

0

«Теремок» в Гайсині не ремонтують, бо мерія пів року проводила тендер

«Теремок» в Гайсині не ремонтують, бо мерія пів року проводила тендер

Cтаном на 14 липня роботи навіть не розпочали, бо лише 10 липня Гайсинська міська рада провела тендер

«Теремок» в Гайсині не ремонтують, бо мерія пів року проводила тендер

В рамках робочої поїздки до Гайсинського району 14 липня голова ОДА Сергій Борзов відвідав ДНЗ №3 «Теремок» в м. Гайсин, де мають проводити реконструкцію в рамках проекту «Велике будівництво». Але станом на 14 липня роботи навіть не розпочали, бо лише 10 липня Гайсинська міська рада провела тендер. При цьому, з держбюджету гроші на реконструкцію виділили.

Реалізація проекту мала б вирішити питання нестачі місць в міських дошкільних закладах та створенні комфортних умов для 150 дітей.

«Будівництво затягнули через затримку з боку керівництва Гайсинської міської ради. Півроку нічого не робилось – це не припустимо, коли питання стосується розбудови об’єктів інфраструктури, особливо таких, як дитячий садочок», - наголосив Сергій Борзов.

Директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко повідомив, що реконструкцію проводять з 2017 року, загальна кошторисна вартість на сьогоднішні складає 13 млн 800 тис грн.

«Наразі виконано робіт майже на 1,5 млн грн. і ступінь будівельної готовності об’єкту близько 30%. Замінено дах, встановлено нові вікна та вхідні двері. На сьогодні залишається виконати роботи на суму в 12 млн грн і вже укладено договір, за результатами торгів, з підприємством, яке буде виконавцем цих робіт. Фінансування з ДФРР на поточний рік складає 1 млн 800 тис грн з помісячним планом фінансування з серпня по листопад місяць. Фінансування з місцевого бюджету цьогоріч становить 2 млн грн. Решту коштів заплановано виділити наступного року, тоді ремонту будівлі вже повністю буде завершено», - говорить В. Мережко.

«Теремок» в Гайсині не ремонтують, бо мерія пів року проводила тендер

«Теремок» в Гайсині не ремонтують, бо мерія пів року проводила тендер  - фото 2

«Теремок» в Гайсині не ремонтують, бо мерія пів року проводила тендер  - фото 3

Вінниця.info