29 січ. 2016 13:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

79

0

Теща друга всадила вінничанину ніж у живіт

Теща друга всадила вінничанину ніж у живіт

 Вінничанина порізала ножем теща друга 


Теща друга всадила вінничанину ніж у живіт

 У Томашполі жінка нанесла ножове поранення 34-річному чоловікові. Він прийшов до свого знайомого, де під час застілля був поранений його тещею.

Про це інформує відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

28 січня близько другої години ночі пораненого чоловіка біля паркану приватного будинку виявили випадкові перехожі. Вони викликали швидку допомогу та поліцію. Лікарі встановили, що у чоловіка проникаюче ножове поранення черевної порожнини.

Як розповів начальник Томашпільського відділення поліції Віталій Стахов, особу, підозрювану у нанесенні поранення потерпілому, працівники поліції встановили одразу. Нею виявилась 43-річна господарка будинку, біля паркану якого був знайдений потерпілий.

Як з’ясувалося, ввечері чоловіка запросив в гості зять підозрюваної. Під час застілля між господаркою будинку та гостем виникла сварка. Чоловік накинувся на жінку з кулаками. Аби захиститися, вона схопила зі столу ніж та вдарила ним кривдника у живіт. Що стало причиною конфлікту, ніхто з його учасників не пам’ятає, адже всі знаходилися під дією алкоголю.

Потерпілий прооперований. Загрози його життю немає.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

ВИННИЦА.info