8 верес. 2020 09:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

141

0

ThinkGlobal - навчання у задоволення при будь-якому сценарії

ThinkGlobal - навчання у задоволення при будь-якому сценарії

Вінницька приватна інноваційна школа «ThinkGlobal» знову відкрила свої двері для учнів, які прагнуть знань, самореалізації та всестороннього розвитку.


ThinkGlobal - навчання у задоволення при будь-якому сценарії

1-го вересня Вінницька приватна інноваційна школа «ThinkGlobal» знову відкрила свої двері для учнів, які прагнуть знань, самореалізації та всестороннього розвитку. Чому саме таким учням? Просто саме такі риси і навіть більше формує в своїх вихованцях колектив цього найсучаснішого навчального закладу. А що ще може дати ця школа саме Вашій дитині?

ThinkGlobal - навчання у задоволення при будь-якому сценарії

Адаптивний навчальний процес

В першу чергу весь навчальний процес адаптований і до навчання офлайн, і до онлайн, яке базується на власному програмному забезпеченні дуже простому у використанні.

ThinkGlobal - навчання у задоволення при будь-якому сценарії - фото 2

При цьому вся шкільна програма, розрахована МОН України на цілий навчальний рік (а саме за державною програмою, але доповненою та удосконаленою, навчають у «ThinkGlobal») в цій школі учні засвоюють буквально за 4-5 місяців з повним розумінням вивченого. І такий результат абсолютно не залежить від форми навчання: чи було це дистанційне навчання через карантин, чи діти перебували в школі, - так як ще при заснуванні школи були розроблені та відпрацьовані, крім усього іншого, авторські методики дистанційного викладання. Також поглибленому вивченню кожного предмета сприяють невелика чисельність учнів у класі: кожен нараховує до 10 дітей.

Тобто, школа вже давно готова до будь-якого сценарію розвитку подій.

Всебічний розвиток та самопізнання

В школі створені всі умови для максимальної самореалізації кожної дитини не тільки в навчанні, а й в творчості, організаторській діяльності, науково-дослідницькій діяльності та в спорті.

ThinkGlobal - навчання у задоволення при будь-якому сценарії - фото 3

Учні мають можливість вступати до самих різних гуртків та факультативів, приймати участь у змаганнях та реалізовуватипроектні роботи,приміряти на себе різні ролі, які й підказують, які саме здібності має дитина, які якості потрібно розвивати і в якому напрямку рухатись, обираючи майбутню професію. Тобто, кожен учень уже під час навчання в школі набуває практичні навички, які йому знадобляться як в побуті, так і в професійній діяльності.

Безпека понад усе

Нині школа розпочала свою роботу з повним дотриманням всіх антиепідеміологічних мір. Але і раніше питання безпеки учнів стояло на першому місці. Перш за все, будівля школи знаходиться на закритій території, на якій ведеться постійний відеонагляд. Учнів школи підтримують та допомагають вирішувати будь-які питання та конфлікти не тільки вчителі, а й психолог, персональні ментори та куратори. Тобто в «ThinkGlobal» поняття «булінг» просто не існує.

Як результат, психологічний комфорт дітей не тільки позитивно впливає на сприйняття своїх шкільних років і щасливе дитинство, а й на більш зосереджене та поглиблене навчання, так як учневі не потрібно витрачати час та емоції на страх та конфлікти.

ThinkGlobal - навчання у задоволення при будь-якому сценарії - фото 4

Зручність для дітей та батьків

Адміністрація школи подбала про зручність розташування школи в розрізі транспортного сполучення: до школи легко дістатися, навіть самостійно дітям. Але не це найбільше подобається батькам учнів «ThinkGlobal». Перевагою школи являється графік роботи та продуманий розклад занять для кожного класу, в результаті якого батькам не має потреби поспішати з роботи забирати дитину, а учні виконують всі домашні завдання прямо в школі.

Тобто вдома діти мають абсолютно вільний час та можливість повноцінно відпочити.

ThinkGlobal - навчання у задоволення при будь-якому сценарії - фото 5

До того ж, завдяки методикам викладання, продуманій системі уроків та гуртків повністю відпадає необхідність в додаткових заняттях з репетиторами, що значно економить час та кошти сім’ї.

В «ThinkGlobal» вигідно записатися саме зараз

Більшість батьків на початку карантину зіштовхнулися з труднощами дистанційного навчання в звичайній державній школі і абсолютно не хотіли б повторення подібної ситуації. Адже це не тільки втрачений час, нерви батьків і дітей, а й неймовірні втрати в знаннях учнів.

І в такий складний кризовий час в шкільній освіті як зараз, в школі «ThinkGlobal» пішли на зустріч всім, хто піклується про майбутнє своїх дітей, і готові приймати учнів на навчання на пробний період без переводу з нинішньої школи. До того ж адміністрація школи запропонувала надзвичайно спокусливі умови: при записі учня до школи «ThinkGlobal» у вересні вартість на річне навчання буде знижено на 23%!

Але поспішіть - кількість місць обмежена!

Більше інформації на сайті: http://thinkglobal-vin.xyz/

https://www.facebook.com/ThinkGlobalVinnytsia/

Ми завжди відкриті для спілкування: 067 844 65 45 – Дарія Тарасович.