23 верес. 2020 10:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

133

0

Тіло дворічного хлопчика в Піщанському районі знайшли неподалік дому

Тіло дворічного хлопчика в Піщанському районі знайшли неподалік дому

Біля річки, неподалік дому, знайшли капчики дитини, викликали водолазів. Річка не глибока – дорослій людині по коліно води


Тіло дворічного хлопчика в Піщанському районі знайшли неподалік дому

У селі Дмитрашівка Піщанського району на Вінниччині стався трагічний випадок – втопився дворічний малюк. Кирила Ушкова в селі Дмитрашівка Піщанського району 22 вересня шукали батьки, рідні, поліція, нацгвардійці, прикордонники, рятувальники… Коли на березі річки знайшли дитяче взуття, викликали групу водолазних робіт, які знайшли дитину на дні річки.

Про родину Ушкових в селі відгукуються дуже позитивно – молоді, працьовиті, добрі. В той день мама була вдома з дітьми, в родині ще є 7-місячний хлопчик. Жінка приготувала їжу старшому, посадила його за стіл на веранді і пішла в сусідню кімнату годувати немовля. Через 10 хвилин, коли повернулась, побачила, що Кирила немає... Пішла шукати на подвір’ї, по вулицях і сусідах. Безрезультатно. Через пів години звернулась до поліції.

На місце виїхали правоохоронці, долучились до пошуку хлопчика нацгвардійці, рятувальники, прикордонники та чи не всі жителі села. Обійшли всі хати і двори. Під час пошуків, біля річки, неподалік дому, знайшли капчики дитини, тоді викликали водолазів. Річка не глибока – дорослій людині по коліно води. Тіло дитини витягли з водойми близько 21 години.

Тіло дворічного хлопчика в Піщанському районі знайшли неподалік дому

Тіло дворічного хлопчика в Піщанському районі знайшли неподалік дому - фото 2

Тіло дворічного хлопчика в Піщанському районі знайшли неподалік дому - фото 3

Тіло дворічного хлопчика в Піщанському районі знайшли неподалік дому - фото 4

Хлопчик загинув неподалік дому – приблизно в 100 метрах від хати. Припускають, що малюк вийшов кладку, впав у воду і його віднесла течія.

Жахливий трагічний випадок.

Співчуваємо родині.

Тіло дворічного хлопчика в Піщанському районі знайшли неподалік дому - фото 5

Вінниця.info