11 трав. 2016 17:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

51

0

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS

 Мовою тіла можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS


Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS

 Мистецтво оживаючих силуетів – саме той випадок, коли мовчазна дія красномовніша за будь-які слова!

Сучасні театри тіней тому настільки популярні у світі, що дарують казку, фантастику, щось настільки бездоганно красиве і глибоке, що одразу торкається серця кожного глядача, незалежно від віку і статі, соціального статусу чи рівня прагматичності. У диво і казку насправді починають вірити всі: і дорослі, і діти…

Пережити найнеймовірніші емоції вінничани вже скоро зможуть на концерті кращого театру тіней України TEULIS, який 24 травня о 19.00 у Будинку офіцерів презентує своє нове шоу «Володарі тіней». Майстри-артисти покажуть всі найкращі номери, якими неодноразово вражали вибагливу світову публіку у Японії, Об’єднаних Арабських Еміратах та багатьох країнах Європи.

У яку б країну не приїхав, театр тіней TEULIS всюди викликає фурор. Секретом свого успіху артисти називають здатність нестандартно мислити. Вони щоразу вигадують нові трюки і приголомшливі номери – ні на день не припиняють експерименти і творчі пошуки, якими сповнена кожна репетиція.

– Наші артисти дуже працьовиті і цілеспрямовані, - відзначає режисер-постановник театру тіней TEULIS Віталій Сусловець. – Робота з тінню дуже специфічна. Наприклад, коли створюємо якусь форму, спочатку над нею працюємо перед екраном, тому що іноді доводиться робити це всліпу, а потім доводимо все до автоматизму. Тіло все запам’ятовує! Артист знає: якщо він стоїть саме у цьому місці і саме у такій позі, то все виходить.

Один-єдиний неточний рух і може бути втрачена вся картинка номеру. Тому артисти театру тіней TEULIS володіють своїм тілом на всі сто відсотків! Кожен рух відточений до ідеалу, адже весь сюжет шоу і всю палітру емоцій головних героїв артисти передають самими лише жестами.

Володіючи технікою на межі людських можливостей, артисти театру TEULIS воістину творять дива на сцені! Неймовірним чином поєднують танець, акробатичні трюки і пантоміму, перетворюючи складні з технічної сторони номери у легкі і невагомі замальовки, а знайомі всім почуття любові і ненависті, добра і зла, страху і очікування дива таким чином знаходять своє неординарне вираження.

Їхній легкий стиль і приголомшливі візуальні ефекти так влучно доповнюються відеоконтентом, який ретельно продумує художник-оформлювач, що кожне шоу театру тіней TEULIS викликає невимовне захоплення у публіки.

Свою порцію захвату і найяскравіших емоцій вінничани отримають 24 травня о 19.00 у Будинку офіцерів на презентації нового приголомшливого шоу театру тіней TEULIS «Володарі тіней».

Квитки на концерт, який принесе масу незабутніх вражень всій родині, поспішайте придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), театру імені Садовського і Будинку офіцерів та за телефоном безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці: (0432)57-55-55.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS - фото 2

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS - фото 3

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS - фото 4

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS - фото 5

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS - фото 6

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS - фото 7

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS - фото 8

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS - фото 9

Тілом можна показати все! 24 травня Вінниці це доведе театр тіней TEULIS - фото 10

title

title

title