26 листоп. 2013 23:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Політика
0

95

0

Тимошенко закликала прибрати з Євромайданів партійну символіку

Тимошенко закликала прибрати з Євромайданів партійну символіку

«Все, що заважає нашій абсолютній єдності, має бути негайно прибране! Зробіть навіть більше, ніж вимагає громадський майдан»


Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко закликала політичні сили прибрати партійну символіку і створити єдину раду євромайдану.

Про це йдеться у зверненні Тимошенко, яку оприлюднила її донька Євгенія після зустрічі з матір'ю в ЦКБ № 5 (Харків) у вівторок.

"Заради нашої мети, заради нашої єдності, заради нашої сили і нашої перемоги, я від усього серця прошу всі політичні сили прибрати партійну символіку, партійні прапори, намети, гасла", - закликала екс-прем'єр.

"Все, що заважає нашій абсолютній єдності, має бути негайно прибране! Зробіть навіть більше, ніж вимагає громадський майдан. Нам потрібен результат - Угода про асоціацію, а не процес партійних змагань", - підкреслила вона.

"Радійте і пишайтеся тим, що ви українці, що ви робите історичну справу, що у вас є всі шанси стати успішною країною у складі Європейського Союзу", - додала Тимошенко.

Екс-прем'єр, звертаючись до учасників евромайданів в Києві, називає роз'єднання на два майдани складністю, яку обов'язково потрібно подолати.

"Кожна країна, що має таких синів і дочок, має велике і щасливе майбутнє. Ви - сила, надія і перемога України! Кожен день я молюся, щоб ви вистояли, щоб ви, як в далекому 2004 році блискуче і переконливо перемогли", - сказала вона.

"Ця можлива перемога - дуже важке і важливе завдання. Немає такої мирної і моральної жертви, яку б ми не принесли заради нашого європейського майбутнього. Але є складність на нашому шляху, яку потрібно обов'язково подолати. Це роз'єднання нашої єдиної проєвропейської сім'ї на два майдани. Це робить нас слабшими. Це відбирає у нас і так дуже складний шанс на перемогу", - йдеться у зверненні Тимошенко.

Екс-прем'єр закликає партійних керівників залучити студентів до процесів управління євромайданом.

"Подивіться на нашу молодь, яка оголосила студентський страйк, яка вийшла на всі майдани країни. Це наш безцінний скарб. Зробіть все, щоб злитися з ними в єдину непереможну силу", - сказала вона.

"Я прошу вас, досвідчені партійні керівники, залучити студентський актив повною мірою до управління всіма процесами життя євромайдану", - йдеться у зверненні Тимошенко.

Вона також закликає створити єдину раду євромайдану.

"Я прошу всіх створити єдину раду євромайдану, в яку запросити представників всіх активних громадських і партійних команд. Працюйте разом, вирішуйте разом. В цій загальній раді не потрібно жодних керівників, кураторів та організаторів. Вирішуйте все, як у Євросоюзі, консенсусом", - закликала Тимошенко.

"Я хочу запитати у майдану, чи підтримують вони саме таке всеукраїнське об'єднання? Якщо так, я прошу проголосувати і якнайшвидше зняти всю партійну символіку", - йдеться у зверненні екс-прем'єра.

Тимошенко наголошує, що єдність - основа перемоги евромайдану.

"Наша мета - Європа. Україна - це Європа. Наша єдність - основа повної перемоги . Або підписання угоди або Янукович не президент. Я в вас вірю, я вірю в кожного з вас", - сказала вона.

"Ви сучасні герої України. Ви сьогодні пишете сучасну історію і змінюєте майбутнє об'єднаної Європи. Таку справу треба робити тільки сильною єдиною командою. Об'єднуйтеся! Слава Україні!" - завершила своє звернення Тимошенко.

Українська Правда


0
0