21 берез. 2017 13:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

94

0

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці

 «Вінницькі дні моди» Fashion Days Vinnytsia 2017. Розклад.


Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці

 У Вінниці з 31 березня по 2 квітня в ТРЦ  «Поділля City» проходитимуть «Вінницькі дні моди» Fashion Days Vinnytsia 2017. У сезоні весна-літо буде презентовано 11 колекцій від відомих дизайнерів, початківців та провідних бутіків.

Про це під час прес-конференції  21 березня повідомили організатори заходу.

Свої колекції представлять: LeZia, Inna Loik, Людмила Квєтна, Panna Boutique, Світлана Теренчук, Dess, Lara Ost, Katrin Fox, «Квітка», студія одягу «Vovk», Lena Shіyan.

Дизайнер Людмила Квєтна презентує свою колекцію «Та, що біжить за сонцем» з тканини привезеної з Африки. Вона складатиметься з близько 50 луків.

«Колекція, яка буде презентована, вона літня. Емоційним фоном, який слугував поштовхом створення цієї колекції були африканські подорожі. Основою для створення цієї колекції послугувала тканина, яка була привезена з Африки. Це традиційна африканська тканина з етнічними принтами, це звичайно, натуральна тканина, бавовна, шовк. Також ми використовуватимемо традиційну тканину льон, віскоза, бамбук. Буде також у нас вишивка, розпис на тканині виконаний вручну, прикраси в африканському стилі. Але це не буде, звичайно, абсолютно етнічна колекція.

Будуть також презентовані такі речі, які можна одягати навиворіт, тобто літнє пальто в якого одна сторона буде з квітами африканської тканини, а інша сторона з однотонної бавовни. Можна вивернути і одягнути на ту чи іншу сторону, в залежності від настрою», - каже дизайнер.

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці 

Світлана Теренчук розповіла, що колекціє складатиметься з двох абсолютно контрастних частин. А також на подіум вийдуть діти в танцювальних костюмах.

«Я презентую колекцію під назвою «DARKRAINBOW», що в перекладі означає «Темна райдуга». Частина цієї колекції приурочена до відкриття шоуруму у Києві моїх речей. Це перша частина, будуть речі у чорному кольорі, а друга буде дуже контрастувати з першою, це будуть весняні квітчасті сукні, романтичні, багато фарб, візерунків, буде мереживо, сітка, паєтки, стрази. Колекція буде різноманітна і в водночас вона виглядатиме цілісною. Багато з речей можна буде міняти між собою, тобто з одного луку брати верх, а з іншого низ і так комбінувати», - каже С. Теренчук.

 

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці - фото 2

Лена Шиян презентує весняно-літню колекцію «Душі твоєї сад», яку присвячує жінкам. Колекція складатиметься з чотирьох блоків.

«Презентуватиму колекцію під назвою «Душі твоєї сад», це чергова присвята жінці, її душевному стану, її закоханості, її щастю. Я завжди хочу показати жінку, такою якою я хтіла б бачити кожну з нас. Колекція поділена на 4 блоки, це чотири сади. Кожна з колекцій буде представляти свій сад, свій стиль. Звичайно, це буде багато квітів, багато технік, це тільки ручна робота. Будуть представлені цікаві аксесуари та прикраси, це ексклюзивні авторські сумочки від мого бренду «Шиянояка». Також будуть рукавички цього разу, вони будуть в поєднанні з літніми сукнями. Є такі речі, над якими працюють близько 10 майстрів», - каже Л. Шиян.

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці - фото 3

Придбати запрошення на покази можна особисто у дизайнерів, або через офіційну групу у Фейсбук «Fashion Days Vinnytsia». Ціна запрошення на одну персону 50 грн.  Всі кошти з квитків будуть передані на благодійність.

Розклад показів Вінницькі дні моди:

31 березня

19:00 – LeZia

20:20 – Inna Loik

1 квітня

13:40 – Майстерня Людмили Квєтної

15:00 - Panna Boutique

16:20 – Світлана Теренчук

17:40 – Dess

19:00 – Lara Ost

2 квітня

13:40 - Katrin Fox

16:20 – Олонічєва Ірина «Квітка»

17:40 – Студія одягу Vovk

19:00 – Lena Shuyan

 

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці - фото 4

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці - фото 5 

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці - фото 6 

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці - фото 7

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці - фото 8 

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці - фото 9

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці - фото 10

Тканини з Африки і квіти. Дизайнери розповіли, які колекції покажуть на Днях моди у Вінниці - фото 11

Вінниця.info