17 квіт. 2020 17:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

140

0

ТОП-3 продукти онлайн-страхування під час карантину

ТОП-3 продукти онлайн-страхування під час карантину

ТОП-3 продукти онлайн-страхування під час карантину


ТОП-3 продукти онлайн-страхування під час карантину

Страховка во время карантина

Світ продовжує страждати від пандемії COVID-19. Працівники сфери охорони здоров’я не рекомендують виходити з дому без необхідності. Україна, як і більшість держав, перебуває на карантині. Однак самоізоляція – це ще не привід відмовлятися від звичного життя. Тим паче, що сфера послуг переходить в онлайн. Зараз ми детально розповімо про найактуальніші страхові продукти, замовлення яких буде доцільним під час карантину.

Страхування на випадок коронавірусної інфекції

Українські страховики запустили програми медичного страхування, які покривають зараження коронавірусом. Вартість залежить від ліміту покриття та додаткових послуг. Поліс оформлюється на одного страхувальника або може покривати страхування двох, трьох, або чотирьох членів сім’ї. Слід відзначити, що страхування на випадок зараження інфекцією COVID-19 може покривати використання апарату штучної вентиляції легенів та навіть гарантувати грошову компенсацію летального випадку, спричиненого коронавірусом – до 70 000 гривень. Актуальність цього полісу зростає в рази, якщо ви або члени вашої сім’ї працюють в лікарнях, супермаркетах, на об’єктах з великим скупченням людей.

Страхування житла

Через оголошення карантинного режиму безліч громадян України були вимушені залишитись поза місцем свого проживання. Деякі навмисно виїхали з міст до менших населених пунктів та селищ, у гості до родичів або батьків. Залишати житло без нагляду – це завжди додатковий ризик: потоп, пожежа, проникнення злочинців. Найкращий вихід з цієї ситуації – онлайн-страхування житла та майна, яке в ньому знаходиться. Така електронна страховка оформлюється віддалено та безконтактно. Не треба проводити первинний огляд, надавати фотозвіти житла, тим паче не треба їхати до офісу компанії. Застрахувати своє житло можна онлайн, буквально за п’ять хвилин. Ще й за помірні гроші: 110 грн – на період до 15 днів, 190 грн на період до 30 днів, та 950 грн на рік. До речі, можна застрахувати не тільки власне, але й орендоване житло.

Електронна страховка транспортних засобів

Автоцивілка – мабуть найрозповсюдженіший вид страхування. Багато людей залишили свої автівки на дворі біля під’їзду, і вважають, що транспортний засіб у повній безпеці. Однак без перебільшення можна сказати, що це поширена помилка. Під час карантину інтенсивність роботи служб доставки значно збільшилась. Кур’єри на мопедах, мотоциклах та авто дедалі частіше стають причиною ДТП. Тому ваш автомобіль може стати учасником аварії, навіть якщо ви у цей час сидите вдома, а не знаходитесь безпосередньо за кермом. Кур’єрів постійно відволікають, грає свою роль погане орієнтування в незнайомих місцях та бажання скоріше віддати замовлення. Своєчасне оформлення автоцивілки онлайн зменшує ризик додаткових фінансових витрат через ДТП.

Підіб’ємо підсумок

Перелічені страхові продукти об’єднує те, що їх можна оформити не виходячи з дому. Для придбання необхідного полісу знадобиться доступ до мережі інтернет, а також комп’ютер, ноутбук, смартфон чи планшет. Оплата послуг страхової компанії відбувається дистанційно, з використанням картки. Для оформлення страхового полісу навіть не потрібно звертатися до менеджерів у чаті або за телефоном. Просто виберіть і сплатіть послугу, а електронний поліс буде автоматично надіслано на контактний e-mail.

Сфера послуг в Україні значно зміниться після карантину. Більша її частина назавжди перейде в онлайн. Треба починати пристосовуватись до нових вимог вже сьогодні.