15 січ. 2011 18:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

32

0

Торгівля коноплею «привела» вінницького міліціонера у в’язницю

Торгівля коноплею «привела» вінницького міліціонера у в’язницю

На Вінниччині за торгівлю коноплею до 3 років ув’язнення засуджено співробітника міліції


Торгівля коноплею «привела» вінницького міліціонера у в’язницю

Вироком Калинівського районного суду Вінницької області інспектора патрульної служби лінійного відділу міліції на станції Жмеринка позбавлено волі строком на 3 роки за торгівлю коноплею.

Про це зазначено у прес-центрі служби безпеки України.

Встановлено, що міліціонер вирощував на території одного з колишніх сільськогосподарських підприємств Калинівського району коноплі з метою виготовлення та збуту наркотичного засобу.

Дорослі рослини він висушив на території покинутої ферми, переніс додому, де подрібнив і розфасував у пакети - 1 кілограм 200 грамів сухого наркотику.

Співробітники Служби безпеки України затримали правоохоронця близько першої години ночі біля сільського магазину в момент отримання ним 750 євро за збутий «товар».

Під час затримання підозрюваний чинив опір, несамовито боровся і навіть кілька разів вкусив одного зі співробітників спецпідрозділу.

Розглянувши матеріали кримінальної справи, порушеної слідчими Служби безпеки України, суд визнав торгівця наркотиком винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України - незаконне виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах.

Засудженого позбавлено волі строком на 3 роки з конфіскацією половини майна, що є його власністю.

ВИННИЦА.info

 


0
0