14 берез. 2019 15:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

329

0

Торгівельна мережа «7 континент» - якісні меблі за доступною ціною

Торгівельна мережа «7 континент» - якісні меблі за доступною ціною

Завітавши в торгівельну мережу «7 Континент», що знаходиться на Хмельницькому шосе, 145, Ви будете приємно здивовані широким асортиментом оригінальних та красивих меблів на будь-який смак і гаманець.



Торгівельна мережа «7 континент» - якісні меблі за доступною ціною

Вже давно меблі перестали бути лише практичним надбанням нашого життя. Меблі – показник комфорту, практичності та статусу. Шафи і дивани, столи і стільці – все це стало частиною інтер’єру сімейного кола, саме тому вибір меблів є важливим і відповідальним рішенням.

Завітавши в торгівельну мережу «7 Континент», що знаходиться на Хмельницькому шосе, 145, Ви будете приємно здивовані широким асортиментом оригінальних та красивих меблів на будь-який смак і гаманець. Тут знайдуться меблі навіть для самого вимогливого клієнта:


– меблі для кухні;

– вітальні;

– меблі для спальні;

– передпокої;

– дитячі меблі та ліжка;

– офісні меблі;

–шафи-купе та багато іншого.

Для зручності «7 Континент»пропонує для попереднього перегляду та ознайомлення інтернет-магазин http://7k.ua із зразками різних меблів. Сайт допоможе визначитися у виборі стилю, підібрати прийнятний варіант, фурнітуру та декоративні елементи, а придбати їх можна буде безпосередньо в магазині.

Постійний аналіз модних тенденцій, висока якість та конкурентно низька ціна задовільняє основні запити покупців «7 континенту». Весь модельний ряд меблів виготовляється виключно із якісних комплектуючих на сучасному обладнанні кваліфікованими спеціалістами. Досвідчені продавці-консультанти допоможуть зробити оптимально правильний вибір, підкажуть всі тонкощі оформлення інтер'єру.

В торгівельній мережі «7 континет» постійно діють численні знижки та акції. Так, наприклад, у з 01 березня по 31 бережня діє знижка – 15 % на всі кухні. Встигніть придбати кухню зі знижкою!

Отож, якщо вам потрібні меблі, ціни на які у Вінниці будуть найнижчі, а якість та комфорт – найвищими, завітайте у «7 Континент»та оберіть свій стиль та затишок.

Торгівельна мережа «7 континент» - якісні меблі за доступною ціною

Торгівельна мережа «7 континент» - якісні меблі за доступною ціною - фото 2