15 берез. 2019 17:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

64

0

Торшер - відмінне рішення проблеми освітлення

Торшер - відмінне рішення проблеми освітлення

Освітлення відіграє важливе значення в інтер'єрі. Завдяки йому можна створити особливу атмосферу, висвітлити одну частину кімнати, або залишити темною іншу, акцентувати увагу на певних предметах. Сприйняття приміщення може змінитися, якщо використовувати торшери, бра, різні світильники


Торшер - відмінне рішення проблеми освітлення

Освітлення відіграє важливе значення в інтер'єрі. Завдяки йому можна створити особливу атмосферу, висвітлити одну частину кімнати, або залишити темною іншу, акцентувати увагу на певних предметах. Сприйняття приміщення може змінитися, якщо використовувати торшери, бра, різні світильники. Наявний простір можна розділити на зони.

Торшер - відмінне рішення проблеми освітлення

Торшери: для чого вони потрібні

Торшери виглядають естетично, займають мало місця, мають гарний абажур, який кріпиться до ніжки. Довжина виробу досить велика. Підлоговий світильник сприяє атмосфері таємничості. Можна купити оригінальну модель, яка буде викликати почуття захоплення своєю витонченістю. Гарний торшер в інтернет-магазині легко придбати.

Підлоговий світильник створює інтимну напівтемряву. Необхідний він для освітлення зони відпочинку. Можна вимкнути яскраве стельове світло і залишити освітленим тільки крісло для читання. Плюси у виробу такі:

  • Спеціально відведеного місця для нього не потрібно. Необхідна наявність розетки тільки і всього.
  • У кімнаті завжди залишається досить багато місця на підлозі, тому встановлення предмету освітлення не викличе проблем.
  • Легко вдасться переставити виріб з місця на місце, важить він замало.
  • З торшером в приміщенні стане затишно.

Різновиди

Для виготовлення підлогових світильників застосовують різноманітні матеріали. Виробник використовує метал, скло, дерево, елементи пластика. Все це необхідно для отримання оригінальних виробів. Форма абажура та підставка можуть мати різноманітний дизайн. Зустрічаються у продажу вироби, оснащені кількома абажурами. Покупцеві легко вдасться придбати торшер, який влаштує його в усіх відношеннях.

Форма абажура має безпосереднє значення в проникненні світла у приміщення:

  • якщо використано простий абажур, світло буде розсіяним;
  • якщо абажур зроблений таким чином, що промені світла набувають спрямованості, то в результаті буде отримано направлене світло;
  • якщо абажур направляє світлові промені на стелю або стіни, від яких вони відображаються, то виходить відображене світло.

Багато підлогових світильників оснащаються налаштуванням яскравості. Завдяки цьому кількість світла можна регулювати.

Торшер - відмінне рішення проблеми освітлення - фото 2