8 квіт. 2019 11:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

217

0

Трамвай-кав’ярня «Везунчик» розпочинає туристичний сезон роботи у Вінниці

Трамвай-кав’ярня «Везунчик» розпочинає туристичний сезон роботи у Вінниці

Дітлахи отримають «паспорти» маленького вінничанина.


Трамвай-кав’ярня «Везунчик» розпочинає туристичний сезон роботи у Вінниці

15 квітня екскурсійний трамвай-кав’ярня «Везунчик» розпочне сезон роботи у Вінниці. Відповідне рішення затвердили під час засідання виконкому міської ради.

В трамвайчику «Везунчик» першокласників ознайомлюють з легендами заснування Вінниці, розказують про герб та прапор міста. Екскурсійна програма спеціально розроблена для вінницької малечі в ігровій формі. Стюардеси-екскурсоводи проводять вікторини, розповідають про архітектуру міста. Дітлахи також отримують «паспорти» маленького вінничанина.

Подорож триває 55 хвилин. Наразі розробляють графік курсування «Везунчика».

«1.Реалізувати соціальний проект «Екскурсійний трамвай-кав’ярня «Везунчик», що передбачає організацію трамвайних соціальних екскурсій для учнів 1-х класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Вінниці у вигляді розвиваючих ігор з елементами вивчення історії міста Вінниця з 15.04.2019р. по 31.12.2019р.

…3. Департаменту освіти міської ради розробити графік екскурсій в рамках соціального проекту «Екскурсійний трамвай-кав’ярня «ВЕЗУНЧИК» та сприяти участі учнів 1-х класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Вінниці у вищезазначеному проекті», - зазначено у рішенні виконкому.

Читайте також: за скільки у Вінниці можна орендувати ретро-тролейбус, трамвай з дерев’яним салоном чи новенький Vin Way.

Вінниця.info