13 черв. 2019 11:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

59

0

Транспортна компанія купує три кузови для нових вінницьких тролейбусів

Транспортна компанія купує три кузови для нових вінницьких тролейбусів

У Вінниці за 9 мільйонів планують купити три кузови для тролейбусів


Транспортна компанія купує три кузови для нових вінницьких тролейбусів

КП «Вінницька транспортна компанія» оголосила тендер на закупівлю трьох кузов тролейбуса із низьким рівнем полу. Очікувана вартість закупівлі – 9,6 млн. гривень. Поставку повинні зробити від 29 липня до 31 грудня 2019 року.

Відповідно до вимог тендерної документації, кузов тролейбуса повинен бути новий. Рік випуску не раніше 2019 року.

Кузова мають бути вагонного типу, одноповерхові, цільнометалеві, зварні. Кабіна водія відділена від салону суцільною перегородкою. Вхідні двері пасажирські: одна одностулкові (в передній частині) і дві двостулкові (в базі і в задній частині) на правій боковині кузова. Двері водія з виходом на праву сторону. Кузов тролейбуса - 100% низько підлоговий.

Всі елементи каркасу кузова повинні мати антикорозійний захист. Елементи кузова, які постійно знаходяться під впливом зовнішнього середовища повинні бути виготовлені із нержавіючих матеріалів. Пофарбовані.

Кузов комплектується:

  • системою стисненого повітря гальмівної системи, системи споживачів і підвіски (без компресорного агрегату);
  • системою гідравлічного підсилювача руля;
  • зовнішнім і внутрішнім освітленням
  • світовою і звуковою сигналізацією;
  • ходовою і гальмівною педалями.

Нагадаємо, 17 травня вийшов на маршрут перший вінницький тролейбус. Особливість модернізовaного тролейбусу не лише в його тюнінгу, a й в економності. Для тролейбуса вінницького виробництва шукають назву. Оголосили конкурс для вінничан, перший етап якого триває до 16 червня. Оголошення та нагородження переможця відбудеться 1 липня.

Переможець – автор найкращої назви для вінницького тролейбуса отримає подарунок – проїзний квиток на усі види муніципального транспорту міста терміном на 3 роки. Автор назви, яка займе друге місце, отримає річний проїзний квиток на всі види муніципального транспорту.

Вiнниця.info, фото з сторінки мера Вінниці