28 груд. 2019 10:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

56

0

Цілу ніч дороги і тротуари Вінниці розчищали від снігу

Цілу ніч дороги і тротуари Вінниці розчищали від снігу

Працівники розчищають дороги та зупинки громадського транспорту.


Цілу ніч дороги і тротуари Вінниці розчищали від снігу

У Вінниці випав перший сніг. Комунальні служби з вчорашнього вечора посипають дороги протиожеледними засобами, тротуари прибирає малогабаритна техніка, а прибудинкові території – 500 двірників. Комунальні служби й зараз працюють на вулицях міста. Працівники розчищають дороги та зупинки громадського транспорту.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міськради.

«Ми почали роботу вчора, о 20:00. На вулиці міста виїхала техніка, працювали всю ніч до ранку. Загалом на вулично-шляхової мережі було задіяно 150 прибиральників та 36 одиниць техніки. За прогнозами синоптиків сніжитимеще й найближчу добу. Вся техніка тачерговізміни готові,на прибирання міста від снігу у разі погіршення погоднихумов», - розповів директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.

За словами директора департаменту житлового господарства міською ради Роман Фурман, 500 двірників з 6:30 ранку працюють на прибудинкових територіях. Вони розчищають тротуари і проходи до під’їздів та контейнерних площадок.

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

Вінниця.info