13 жовт. 2018 11:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

102

0

ЦВК призначила перші і додаткові вибори у 4 ОТГ Вінницької області. Перелік

ЦВК призначила перші і додаткові вибори у 4 ОТГ Вінницької області. Перелік

 ЦВК призначила перші і додаткові вибори у 4 ОТГ Вінницької області. Перелік


 12 жoвтня вiдбулoсь чергoве зaсiдaння Центрaльнoї вибoрчoї кoмiсiї, пiд чaс якoгo прийняли пoстaнoву прo признaчення перших вибoрiв депутaтiв, сiльських, селищних, мiських рaд oб’єднaних теритoрiaльних грoмaд i вiдпoвiдних сiльських, селищних, мiських гoлiв нa 23 грудня 2018 рoку.

Згiднo дoкументa, у Вiнницькiй oблaстi тaкi вибoри вiдбудуться у 3 oб’єднaних теритoрiaльних грoмaдaх.

Калинівський район

Павлівська сільська ОТГ: Павлівська сільська рада (село Павлівка), Мізяківська сільська рада (села Мізяків, Мізяківська Слобідка, Павленки).

Обиратимуть павлівського сільського голову.

Теплицький район

Соболівська сільська ОТГ: Соболівська сільська рада (села Соболівка, Антонівка), Шиманівська сільська рада (село Шиманівка)

Обиратимуть соболівського сільського голову.

Теплицька селищна ОТГ: Теплицька селищна рада (смт Теплик), Веселівська сільська рада (село Веселівка), Костюківська сільська рада  (село Костюківка), Пологівська сільська рада (села Пологи, Лозовата), Росошанська сільська рада (села Росоша, Кам’янки, Кожухівка), Сокирянська сільська рада (село Сокиряни, селище Ленінка), Стражгородська сільська рада (села Стражгород, Розкошівка), Удицька сільська рада (села Удич, Червоний Кут).

Обиратимуть теплицького селищного голову.

Також вибори відбудуться у Волинській області – в 9 ОТГ, у Дніпропетровській області – в 1 ОТГ, у Донецькій області – в 1 ОТГ, у Житомирській – в 7 ОТГ, у Запорізькій області – у 8 ОТГ, в Івано-Франківській області – в 4 ОТГ, у Київській області – в 4 ОТГ, у Кіровоградській області – в 4 ОТГ, у Луганській області – у 8 ОТГ, у Львівській області – в 5 ОТГ, у Миколаївській області – в 12 ОТГ в Одеській області – в 3 ОТГ, у Полтавській області – в 3 ОТГ, у Рівненській області – в 3 ОТГ, у Сумській області – в 4 ОТГ, у Тернопільській області – в 5 ОТГ, у Херсонській області – в 2 ОТГ, у Хмельницькій області – в 3 ОТГ, у Черкаській області – в 27 ОТГ, у Чернівецькій області – в 4 ОТГ, у Чернігівській області – в 5 ОТГ.

При цьому Комісія оголосила початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів з 3 листопада 2018 року.

Окрім того, розглянувши звернення 12 ОДА щодо прийняття Комісією рішення про призначення додаткових виборів депутатів сільських, селищних рад об’єднаних територіальних громад від територіальних громад, що приєдналися до відповідних ОТГ, Комісія призначила додаткові місцеві вибори на неділю, 23 грудня 2018 року. Зокрема, у Вінницькій області такі вибори відбудуться у Вапнярській ОТГ, на території Височанської селищної ради.

Вінниця.info