4 берез. 2019 11:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

90

0

ЦВК замовляє виборчі бюлетені на два тури. Форма залежить від кількості кандидатів

ЦВК замовляє виборчі бюлетені на два тури. Форма залежить від кількості кандидатів

ЦВК замовляє виборчі бюлетені на два тури Президентських виборів


ЦВК замовляє виборчі бюлетені на два тури. Форма залежить від кількості кандидатів

Центральна виборча комісія проводить тендер на закупівлю послуг з виготовлення та пакування виборчих бюлетенів. Постачальником послуг є ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів». Вартість закупівлі 60 млн бюлетенів, які передбачені для двох турів виборів, складає 166 365 472,21 грн з ПДВ.

Про це йдеться в оголошенні на Prozorro.

«Формат виборчого бюлетеня залежить від кількості зареєстрованих кандидатів на пост Президента України.

Реєстрація кандидатів на пост Президента України під час підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року завершилася 8 лютого 2019 року (частина десята статті 51 Закону України "Про вибори Президента України").

Рішення про скасування реєстрації кандидата на пост Президента України Центральна виборча комісія приймає не пізніш як за 22 дні до дня виборів (частина перша статті 56 зазначеного Закону), тобто до 8 березня 2019 року включно.

Враховуючи вимоги Закону України "Про вибори Президента України", Комісія повинна забезпечити виготовлення виборчих бюлетенів протягом 16 календарних днів», - зазначено в описі закупівлі.

Нагадаємо, ЦВК зареєструвала 44 кандидати на пост Президента. Двоє з них – А. Садовий і Д. Гнап заявили, що знімаються з виборів на користь А. Гриценка.

Вiнниця.info