19 черв. 2019 10:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

134

0

ЦВК зареєструвала ще п’ять кандидатів-мажоритарників на округах Вінницької області. Фото

ЦВК зареєструвала ще п’ять кандидатів-мажоритарників на округах Вінницької області. Фото

17 кандидатів в депутати зареєстровано на ОВО Вінниччини



ЦВК зареєструвала ще п’ять кандидатів-мажоритарників на округах Вінницької області. Фото

18 червня ЦВК зареєструвала 97 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в ОВО у порядку самовисування. З них п’ятеро кандидатів на округах у Вінницькій області.

Про це Вiнниця.info повідомляє прес-центр ЦВК.

Леонід Марцинковський на ОВО № 12 (частина Вінниці і Вінницького району). Леонід Марцинковський юрист, очолювaв Вінницьку міську організацію партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Потім приєднався до політичної сили Михaйлa Саакашвілі «Рух Нових Сил».

ЦВК зареєструвала ще п’ять кандидатів-мажоритарників на округах Вінницької області. Фото

Микола Кучер на 17 ОВО (місто Ладижин. ОВО включає: місто Ладижин, Бершадський, Гайсинський, Теплицький, Тростянецький райони). Народний депутат України. До Ради в 2015 році пройшов по 17 округу як самовисуванець. В Парламенті є членом фракції партії «Блок Петра Порошенка».

ЦВК зареєструвала ще п’ять кандидатів-мажоритарників на округах Вінницької області. Фото  - фото 2

Сергій Павлюк та Руслан Демчак зареєстровані на ОВО № 18 (центр - Іллінці. ОВО включає: Іллінецький, Липовецький, Немирівський, Оратівський, Погребищенський райони).

Сергій Павлюк 1978 року народження, родом з Деражні Хмельницької області. Був в партії Олега Ляшка та йшов кандидатом до Вінницької облради. Сергій Павлюк адвокат, засновник юридичної агенції «Варуна».

ЦВК зареєструвала ще п’ять кандидатів-мажоритарників на округах Вінницької області. Фото  - фото 3

Руслан Дмитрович Демчак – народився 9 квiтня 1975 року в смт Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області. Освіта загальна середня. Тимчасово не працює, безпартійний, проживає в смт Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області. Варто відмітити, що кандидат має такеж імя та прізвище, як і народний депутат, який в 2015 році отримав перемогу на 18 ОВО - Демчак Руслан. Тоді на окрузі він виграв вибори в Григорія Калетніка.

Стахов В.І. – в ОВО № 13 (центр Калинівка. ОВО включає міста Козятин, Хмільник, Калинівський, Козятинський, Хмільницький район). Відомо, що працював в правоохоронних органах.

Отже, станом на 19 червня, у Вінницькій області зареєстровано 17 кандидатів-самовисуванців.

На ОВО №11 (частина Вінниці і Вінницького району) – віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон

На ОВО № 12 (частина м. Вінниці і Вінницького району) - зареєстровано Донця В.Г.

ОВО № 13 (центр Калинівка. ОВО включає міста Козятин, Хмільник, Калинівський, Козятинський, Хмільницький райони) – Юрчишин П.В. Олександр Реп’ях.

На ОВО №14 (м. Жмеринка, Барський, Жмеринський, Літинський, Тиврівський райони) Наталя Сімакова, Микола Дикий, Світлана Лутковська.

На ОВО №16 (центр м. Ямпіль) - Геннадій Вацак, С. І. Маринюк, Віталій Клопотовський,

На ОВО № 18 (центр - Іллінці. ОВО включає: Іллінецький, Липовецький, Немирівський, Оратівський, Погребищенський райони) – Петро Михайленко, екс- голова Немирівської РДА та керівник ТОВ «Брацлав», Григорій Калетнік – президент аграрного університету.

Нагадаємо, вибори до Верховної Ради відбудуться 21 липня.

Вiнниця.info