15 берез. 2020 13:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

141

0

Турнір зі змішаних єдиноборств у Вінниці проведуть без глядачів

Турнір зі змішаних єдиноборств у Вінниці проведуть без глядачів

У Вінниці пройде міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC 24»


Турнір зі змішаних єдиноборств у Вінниці проведуть без глядачів

21 березня у Вінниці пройде міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC 24». Вінницькі бійці виступатимуть практично в кожному поєдинку, також будуть учасники з інших регіонів України, Молдови і Білорусі. Початок змагання – о 19-й годині. Однак у зв’язку із карантином в державі і відповідним рішенням Кабміну організатори вимушені провести змагання без глядачів.

Про це повідомляє прес-служба обласного осередку Української федерації змішаних бойових мистецтв.

«Ми розуміємо небезпеку, пов’язану із можливим поширенням коронавірусу і підтримуємо карантинні заходи. Тому турнір «Road to WWFC 24» пройде без глядачів, але із онлайн-трансляцією на ресурсах, про які повідомимо додатково», – сказав голова UFMMA у Вінницькій області, представник Ліги WWFC Вадим Кудіяров.

Турнір зі змішаних єдиноборств у Вінниці проведуть без глядачів

Планується, що вінницькі бійці виступатимуть практично в кожному поєдинку. Вони в першу чергу представлятимуть місцеві клуби, які культивують змішані єдиноборства – «Патріот», «Нокаут», «Гепард», «Січ» та інші.

Родзинка вечора – поєдинок за участі Богдана Лисенка (Житомир) – неодноразового чемпіона України із ММА, кікбоксингу і фрі-файту. Торік на аналогічному вінницькому турнірі він виборов вакантний пояс чемпіона «Road to WWFC» у ваговій категорії до 84 кг. Причому тоді здолав вінничанина Ігоря Гунька, заслуженого майстра спорту, чемпіона світу одразу у двох бійцівських видах (годзюрю-карате і змішаних єдиноборствах). Тепер чемпіонський пояс у Богдана Лисенка спробує відібрати вінничанин Олег Нагорний, чемпіон області із фрі-файту, переможець різних всеукраїнських турнірів.

Також наше місто представлятимуть чемпіони змагань різного рівня із фрі-файту і змішаних єдиноборств: Владислав Журавський, Ярослав Галішевський, Олександр Хуторянський, Вадим Сакал, Роман Михальський, Ярослав Пишний, Олександр Дєдов. Вони виходитимуть на ринг проти сильних спортсменів із різних куточків України.

Турнір зі змішаних єдиноборств у Вінниці проведуть без глядачів - фото 2

Довідка

Популярні турніри «Road to WWFC» відбуваються й в інших регіонах України. Бійці, які вигравали пояси турнірів «Road to WWFC», зараз б’ються в основних сітках міжнародних турнірів. А деякі із них навіть реально претендують на пояс чемпіона світу. Участь у серії «Road to WWFC» допомагає зробити спортивну професійну кар’єру. Не дивно, що в ній виступають представники різних видів єдиноборств. На вінницькому турнірі візьмуть участь майстри спорту із годзюрю-карате, змішаних єдиноборств, фрі-файту.

Вінниця.info, фото Української федерації змішаних бойових мистецтв