23 трав. 2016 12:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

114

0

Туроператори запускають чартерні рейси на Туреччину з аеропорту «Вінниця»

Туроператори запускають чартерні рейси на Туреччину з аеропорту «Вінниця»

В червні з вінницького аеропорту возитимуть туристів у Туреччину


Туроператори запускають чартерні рейси на Туреччину з аеропорту «Вінниця»

Починаючи з 22 червня, протягом літа, до 1 вересня щосереди з аеропорту «Вінниця» запускають чартерні рейси на Анталію (Туреччина). Перевізником є авіакомпанія «YanAir», яка надає літак «Боїнг» на 168 місць.

«Робимо все можливе, щоб Вінницький аеропорт запрацював на повну потужність. Ми домовились про чартерні рейси з туристичним оператором «Join UP», що наших 30 місць в літаку. «Укрвіза» продає путівки за 323 долари (8236 грн.) на людину в п’ятизірковому готелі Анталії, з пакетом ультра-онінклюзив. До вартості путівки входить готель, переліт, страховка, трансфер. В тризірковому готелі путівка буде лише на 30 доларів дешевшою», - розповів ВИННИЦА.info власник «Укрвізи» Сергій Онуфрійчук.

За словами Сергія Онуфрійчука, для українців відпочинок в Туреччині буде комфортним.

«Ситуація, яка склалась зараз в Світі показує хто є другом України. Рося заборонила своїм чиновникам відпочивати в Туреччині, а українців раді бачити. Мер Кемера навіть обіцяв, що 24 серпня в місті святкуватимуть День Незалежності України», - розповідає власник тур фірми.

Щодо окремого продажу квитків на чартерний рейс до Туреччини, то їх можна буде придбати, але приблизна вартість становитиме біля 200 доларів.

Нагадаємо, з 8 червня з аеропорту Вінниця будуть регулярні авіарейси на Тель-Авів, з 26 червня – на Варшаву.

Як відомо, в аеропорту відкриють магазин Duty-Free, до аеропорту з площі Гагаріна курсуватимуть маршрутки.

 ВИННИЦА.info