5 квіт. 2021 09:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

213

0

Творчі родини Корделівки презентували односельцям мюзикл “Український ярмарок”. Відео

Творчі родини Корделівки презентували односельцям мюзикл “Український ярмарок”. Відео

Найближчим часом колектив планує організувати родинний творчий вечір, де будуть виконувати улюблені пісні різних поколінь


Творчі родини Корделівки презентували односельцям мюзикл “Український ярмарок”. Відео

У старостинському окрузі Корделівка, який входить у Калинівську громаду, місцеві жителі представили односельцям мюзикл “Український ярмарок”. У ньому взяли участь 12 акторів — всі вони між собою родичі. Сценарій написала директорка Будинку культури Катерина Пархомчук.

“Ідея мюзиклу належить ще одній учасниці нашого колективу. Я ж її втілила у життя. Встигли вкластися у місяць. Мюзикл триває понад 40 хвилин. У ньому 11 пісень та два танцювальних номери. Репертуар використали, який вже у нас був. Сама вистава у собі поєднала: “Сорочинський ярмарок”, “За двома зайцями”, “Кайдашева сім'я”. Це другий мюзикл, який ми організували. Торік був дитячий - “Снігова королева”, - розповідає Вінниця.інфо Катерина Пархомчук.

“Український ярмарок” презентували у місцевому Будинку культури.

“На презентації були півсотні глядачів. Зрозуміло, що могло бути й більше, але ми представили наш мюзикл із дотриманням всіх карантинних обмежень. Ще встигли це зробити 2 квітня. Адже від суботи на Вінниччині карантин посилили. А для тих, хто не зміг бути присутнім, то записали виставу на відео. І розмістили у соціальних мережах”, - зауважила Катерина Павлівна.


За словами Пархомчук, найближчим часом колектив планує організувати родинний творчий вечір, де будуть виконувати улюблені пісні різних поколінь.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info

title