17 черв. 2015 10:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

96

0

Тяжилів показав свої таланти. Кращі виступлять на «Битві районів»

Тяжилів показав свої таланти. Кращі виступлять на «Битві районів»

  У Вінниці розпочався четвертий сезон «Творчої Битви районів»


Тяжилів показав свої таланти. Кращі виступлять на «Битві районів»

 У Вінниці розпочався четвертий сезон «Творчої Битви районів». Перші змагання пройшли у Тяжилові. Місцеві жителі грали на баяні, саксофоні, електрогітарі, бандурі, танцювали хіп-хоп, східні танці, співали та демонстрували інші різноманітні таланти. Журі конкурсу обрало чотирьох найталановитіших жителів мікрорайону.

Про це інформує Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Серед них чемпіони України по акробатиці та художній гімнастиці, лауреат всеукраїнських музичних конкурсів та учасниця конкурсу «Голос діти».

Чимало уваги привернув «дует» Олени та її чотирилапого друга – песика Топи. Він допомагав своїй господині показувати танцювальні па на імпровізованій сцені, чим розчулив глядачів. Одна з учасниць конкурсу, яка презентувала у цей вечір свої таланти в оригінальному мистецтві оригамі, отримала сертифікат на безкоштовну поїздку по Україні.

Загалом, журі конкурсу було настільки вражено талантами учасників, що не змогло обрати лише трьох найкращих, як це було заплановано і до фіналу увійшло четверо. Це акробатичний дует Данила та Анастасії Біда, які є чемпіонами України по акробатиці, саксофоніст Ярослав Чиж – лауреат всеукраїнських музичних конкурсів. А також – чемпіонка України по художній гімнастиці Марина Дмуховська та учасниця конкурсу «Голос діти» вокаліста Анастасія Андрійченко. Саме вони представлятимуть Тяжилів у фіналі загальноміського конкурсу «Творча Битва районів», де і відбудеться змагання за головний приз цього літнього сезону – приз від Сергія Моргунова.

Наступний відбір відбудеться в мікрорайоні Сабарів 20 червня о 18.00 год. біля КЗ «Вінницький міський клуб». Ще є час зареєструватись та довести, що твій район найкращий!

Довідки за телефонами: 595-247, 097-28-20-737.

Тяжилів показав свої таланти. Кращі виступлять на «Битві районів»

Тяжилів показав свої таланти. Кращі виступлять на «Битві районів» - фото 2

Тяжилів показав свої таланти. Кращі виступлять на «Битві районів» - фото 3

Тяжилів показав свої таланти. Кращі виступлять на «Битві районів» - фото 4

Тяжилів показав свої таланти. Кращі виступлять на «Битві районів» - фото 5

Тяжилів показав свої таланти. Кращі виступлять на «Битві районів» - фото 6

Тяжилів показав свої таланти. Кращі виступлять на «Битві районів» - фото 7

ВИННИЦА.info