25 лип. 2018 12:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

168

0

У Бершаді на Вінниччині відбудеться еко-музичний фестиваль «Skyline» з виступом популярних рок-гуртів

У Бершаді на Вінниччині відбудеться еко-музичний фестиваль «Skyline» з виступом популярних рок-гуртів

 У Бершаді на Вінниччині відбудеться еко-музичний фестиваль «Skyline» з виступом популярних рок-гуртів


У Бершаді на Вінниччині відбудеться еко-музичний фестиваль «Skyline» з виступом популярних рок-гуртів

 28 та 29 липня в м. Бершадь відбудеться еко-музичний фестиваль «Skyline». Це унікальна атмосфера, у якій поєднуються різні музичні стилі та вікові категорії. Цього року, це синтез місцевих традицій та альтернативного молодіжного рокового напряму.

Торік, коли тільки створювався цей фест, задум був зробити саме молодіжний та альтернативний захід для молоді регіону, підтримати їх та дати поштовх для розвитку та самореалізації. Саме молодь звернулась до народного депутата Миколи Кучера та ГО «Соціальний центр МХП» з ініціативою й пропозицією підтримати та організувати фестиваль такого спрямування.

А вже цього року вирішили зробити його більш сімейним і, щоб цікаво було і дорослому поколінню, запросили гурт «Лісапетний батальон», додали до програми тематичний ярмарок, на якому громади Бершадщини представлять свої традиційні кулінарні справи, буде дитяча локація з програмами і розвагами, вистава лялькового театру, фото-зони тощо.

«Окрім історичних, підтримка модернових сучасних напрямків є не менш необхідною. Це вкрай важливо робити, щоб підтримати молодь, щоб вони не прагнули полишати свої рідні домівки і їхати у великі урбанізовані міста, а відчували усю повноту життя і свою необхідність тут, на місцях. Саме тому ми почали підтримувати молодь Бершаді, яка вийшла з ініціативою – організувати eco-fest «Skyline», - прокоментував свою участь у цьому заході Микола Кучер.

«Skyline» - це, в першу чергу актуальна і свідома точка зору молоді, яка обожнює якісну українську музику та живе в стилі «еко». Тож організовано еко-локація і секції екологічного напрямку, майстер-класи.

Серед хедлайнерів заходу:

Мотор'ролла — український рок-гурт з Хмельницького, створений у 1994 році. У 1995 та 1997 роках гурт ставав лауреатом фестивалю «Червона Рута».

Фіоле́т — музичний гурт з міста Луцька, який виник у 2009-му році. В серпні 2016 року ФІОЛЕТ презентували міні-альбом на вірші українських поетів: Ліни Костенко, Василя Стуса, Дмитра Павличка та інших.

В жовтні 2016 року відбувся реліз нового EP «True love». Також у цьому році гурт брав участь в Х-Факторі на СТБ, були в команді Костянтина Меладзе, але пізніше покинули проект.

Влітку 2017 року гурт активно виступав на українських музичних фестивалях, а у листопаді відправився у всеукраїнський тур під назвою «#нірванабуде».

На осінь 2018 року запланований вихід нового альбому «Aurora».

Fontaliza — український альтернативний тріо-рок-гурт. Грає на межі альтернативи, панк-року, гранджу і рок-н-ролу. Утворений взимку 2008 року в місті Горлівка Донецької області. Команда утворилася взимку 2008-го року в місті Горлівці Донецької області під назвою Unbelievable. У 2011 році гурт змінив назву на Fontaliza. У 2013 році Fontaliza перемогла у національному конкурсі Pepsi Stars of Now. Брала участь у музичних фестивалях The Best City.UA 2012/2013, Республіка та Сусідній Світ. У березні 2014 року Fontaliza випустила англомовний альбом «Under the floor». Презентація відбулася 29 березня в київському клубі «Бетон».

21 червня 2014-го Fontaliza виступала на розігріві «Океану Ельзи» на НСК «Олімпійський».

PTASHKIN - Михайло Панчишин у 19-річному віці з міста Рудки, що на Львівщині, прийшов на шоу Х-фактор 8, сьомий кастинг, щоб висловити свої почуття в пісні після розставання з дівчиною. Хлопець зрозумів, що єдиним порятунком і стимулом до подальшого руху є музика. І переміг! Проте відмовився від сольної кар’єри на користь гурту PTASHKIN.

Окрім цих рок-виконавців, у програмі заплановано виступи рок-гуртів - CLOUDLESS та Арлетт.

Кожен тут зможе знайти щось цікаве для себе. Ви зможете провести драйвово час, як великими компаніями, так цілими сім’ями.

Розширюй свої кордони разом з нами 28 та 29 липня в м. Бершадь на Вінниччині. 

 Фестивальний острів чекає на тебе!

У Бершаді на Вінниччині відбудеться еко-музичний фестиваль «Skyline» з виступом популярних рок-гуртів

У Бершаді на Вінниччині відбудеться еко-музичний фестиваль «Skyline» з виступом популярних рок-гуртів - фото 2 

У Бершаді на Вінниччині відбудеться еко-музичний фестиваль «Skyline» з виступом популярних рок-гуртів - фото 3 

title

title

title