21 черв. 2020 10:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

55

0

У Бершаді п’яний водій збив жінку з 8-річною дитиною

У Бершаді п’яний водій збив жінку з 8-річною дитиною

Жінка у лікарні, а дитина під наглядом сімейного лікаря


У Бершаді п’яний водій збив жінку з 8-річною дитиною

19 червня у Бершаді сталася ДТП. П’яний водій автомобіля Nissan Primasta на узбіччі дороги збив жінку з 8-річною дитиною. Жінку госпіталізували до лікарні з тілесними ушкодженнями, в дитини садини та забій грудної клітки.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 16:40 години на вулиці Картвелішвілі 55-річний водій мікроавтобуса Nissan, житель м. Вінниці, допустив наїзд на 29-річну жінку та неповнолітню дівчинку. Попередньо встановлено, що потерпілі рухались по узбіччю дороги.

У результаті автопригоди жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

Неповнолітню дитину оглянули у медичному закладі. За попередньою інформацією лікарів, у дівчинки садини та забій грудної клітки. Наразі вона знаходиться за місцем проживання під наглядом сімейного лікаря.

Поліцейські освідували водія з допомогою «Драгера». В його організмі виявлено 1.85 проміле алкоголю.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Вінниця.info