5 серп. 2020 14:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

185

0

У Чечельницькому районі відремонтують майже 8 кілометрів дороги

У Чечельницькому районі відремонтують майже 8 кілометрів дороги

Ремонт проведуть на відрізку від Чечельника до села Білий Камінь


У Чечельницькому районі відремонтують майже 8 кілометрів дороги

У Чечельницькому районі розпочали капітальний ремонт на одній із доріг на відрізку від Чечельника до села Білий Камінь. Протяжність ділянки, яку необхідно відремонтувати – 7,890 кілометрів.

Про це повідомляє Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій облаасті.

Днями дорожники розпочали підготовчі роботи з капітального ремонту автомобільної дороги, а саме: відновлюють та закріплюють дорогу на місцевості, розчищають узбіччя, обрізають порослі. Після укріплять узбіччя, влаштують асфальтобетонне покриття на проїжджій частині.

За технічним завданням замовника робіт ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області», підрядник нанесе нову дорожню розмітку згідно ДСТУ та встановить необхідні дорожні знаки, бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, подбає про встановлення освітлення на пішохідному переході за межами населеного пункту. Крім того, встановить автобусні зупинки, на посадкових майданчиках укладе тактильну плитку, відновить автопавільйони.

Вперше на цій дорозі поряд із автобусними зупинками встановлять біовбиральні загального користування, зокрема для осіб з інвалідністю.

Строк реалізації проекту – 2 роки (2020 - 2021 роки).

Згідно укладеного договору, всі зазначені вище роботи, підрядній організації необхідно завершити до листопада 2021 року. Фінансування здійснюється за кошти Державного дорожнього фонду.

У Чечельницькому районі відремонтують майже 8 кілометрів дороги

У Чечельницькому районі відремонтують майже 8 кілометрів дороги - фото 2

У Чечельницькому районі відремонтують майже 8 кілометрів дороги - фото 3

У Чечельницькому районі відремонтують майже 8 кілометрів дороги - фото 4

Нагадаємо, у Вінницькій області триває капітальний ремонт мосту на автомобільній дорозі О-02-21-05 Торків - Брацлав - Ситківці - Леухи - ст. Монастирище в Немирівському районі. Також почали ремонтні роботи на трасі М-21 - оновлять оновити 5 кілометрів траси в районі села Рів Жмеринського району.

у Вінницькій області відремонтують транспортну розв’язку, два мости і ділянки на міжнародній трасі М-21. Перелік доріг.

Також, на Вінниччині розпочали капітальний ремонт дороги місцевого значення Гайсин-Теплик. В Іванівській об’єднаній територіальній громаді, що в Калинівському районі, продовжують оновлювати дорогу з бруківки – асфальтують ділянку довжиною 620 метрів.

Також у Вінницькій області ремонтують два мости на міжнародній трасі. У Немирівському районі ремонтують один з найдовших мостів, який проходить через Південний Буг. А в Шаргородському районі ремонтують міст через річку Мурафа.

Вінниця.info, фото СМАД