29 берез. 2017 16:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

67

0

У четвер біля башти з’явиться сніговик. Щоб обійняти всіх вінничан!

У четвер біля башти з’явиться сніговик. Щоб обійняти всіх вінничан!

 Сніговик на вулиці у розквіт весни – казка, яка вже завтра стане реальністю у Вінниці!


У четвер біля башти з’явиться сніговик. Щоб обійняти всіх вінничан!

 Сніговик на вулиці у розквіт весни – казка, яка вже завтра стане реальністю у Вінниці!

Перед прем’єрою казкової вистави «Холодне серце» сніговик Олаф та інші герої діснеївського хіта вирішили подарувати вінницькій малечі особливий подарунок – безкоштовну фотосесію.

Найтепліші обіймашки і фото на пам'ять чекають всіх бажаючих у четвер, 30 березня, о 14.30 біля вінницької башти.

- Любі матусі й татусі, запасайтеся фотоапаратами і разом зі своїми дітками вирушайте на центральну площу міста за найяскравішими і найтеплішими емоціями! – запрошують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

У четвер біля башти з’явиться сніговик. Щоб обійняти всіх вінничан!

У четвер біля башти з’явиться сніговик. Щоб обійняти всіх вінничан! - фото 2

Безпосередній показ вистави «Холодне серце» пройде у четвер о 17.00 у Будинку офіцерів. Глядачів чекає феєричний мікс театру і шоу, акробатичних номерів і вогняних та лазерних спецефектів, улюблений сюжет і чимало сюрпризів!

Як відзначає режисер Тетяна Гребенюк, діти прагнуть одержати нову і більш сучасну казку. Тому в сюжеті вистави використані найцікавіші моменти з мультфільму «Холодне серце», але було додано й бачення творців.

- Ми вивчили історію створення мультфільму. Сценаристи «Діснея» споконвічно планували зробити три сестри. Але згодом перейшли на тему взаємин двох сестер – Анни і Ельзи, і тому третю сестру залишили на другу частину. Ми ж вирішили трошки випередити час і подарували життя третій сестрі Хельзі вже зараз, - відзначає Тетяна Гребенюк.

Режисер по роботі з акторами Сергій Сакара, який у виставі грає Короля, звертає увагу на те, що головною темою казки є стосунки у родині, між близькими людьми:

- Ми не позиціонуємо це як виставу… Ми позиціонуємо це як створення казки, казкової атмосфери. Можливо, ми навіть вийшли з концепції як такого театру - ми створюємо більше на грані між шоу з якимось цирком і театральним драматизмом.

У виставі «Холодне серце» будуть брати участь майстри паркуру, які покажуть свої трюки, а також на радість всіх діток будуть використані вогняні й лазерні спецефекти.

– Мами і тата, гарантуємо: ви не підете без мурашок на шкірі, а ваші діти будуть у захваті! Приходьте! Ми вас чекаємо! – запрошують актори.

Квитки на виставу коштують від 80 до 250 гривен.

Квитки можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касі Будинку офіцерів, а також безпосередньо під час безкоштовної фотосесії з героями, яка, нагадаємо, у четвер розпочнеться о 14.30 біля башти.

У четвер біля башти з’явиться сніговик. Щоб обійняти всіх вінничан! - фото 3

У четвер біля башти з’явиться сніговик. Щоб обійняти всіх вінничан! - фото 4

У четвер біля башти з’явиться сніговик. Щоб обійняти всіх вінничан! - фото 5

У четвер біля башти з’явиться сніговик. Щоб обійняти всіх вінничан! - фото 6

У четвер біля башти з’явиться сніговик. Щоб обійняти всіх вінничан! - фото 7

У четвер біля башти з’явиться сніговик. Щоб обійняти всіх вінничан! - фото 8

title

title