20 жовт. 2020 16:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

114

0

У четвер, після виборів, депутатів Вінницької облради збирають на сесію

У четвер, після виборів, депутатів Вінницької облради збирають на сесію

Перелік питань


У четвер, після виборів, депутатів Вінницької облради збирають на сесію

На 10.00 годину 29 жовтня депутатів Вінницької обласної ради 7 скликання збирають на позачергове засідання. Відповідне розпорядження підписав Анатолій Олійник. В порядку денному 26 питань, серед яких допомога родинам загиблих учасників АТО/ООС, медицина, створення нового комунального підприємства «Центр громадського здоров’я», питання про поділ земельних ділянок і на завершення – звернення депутатів обласної ради 7-го скликання.

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ:

1. Про внесення змін до обласної Програми «Боротьба з онкологічними захворюваннями на період 2017-2021 роки», затвердженої рішенням 13 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року №223 (зі змінами).

2. Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для надання щорічної матеріальної допомоги членам сімей захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

3. Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для здійснення почесної церемонії поховання осіб, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

4. Про питання діяльності об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

5. Про створення комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний Центр громадського здоров’я Вінницької обласної Ради».

6. Про передачу транспортних засобів.

7. Про передачу - приймання майна.

8. Про списання майна.

9. Про затвердження розпоряджень голови обласної Ради.

10. Про поліцейську комісію Управління патрульної поліції у Вінницькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

11. Про деякі питання оренди майна.

12. Про надання дозволу Вінницькому обласному комунальному гуманітарно-педагогічному коледжу на укладання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

13. Про передачу земельної ділянки у постійне користування Барському гуманітарно-педагогічному коледжу імені Михайла Грушевського.

14. Про надання згоди Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс» на поділ земельної ділянки та виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

15. Про надання згоди комунальному некомерційному підприємству «Хмільницька центральна районна лікарня» Хмільницької районної ради на укладання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, яка належить на праві постійного користування комунальному некомерційному підприємству «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради».

17. Про надання згоди на поділ земельної ділянки, що належить на праві постійного користування комунальному некомерційному підприємству «Вінницька обласна психіатрична лікарня №2 Вінницької обласної Ради».

18. Про надання згоди на проведення будівельних робіт по новому будівництву двох малих групових будинків Стрижавського дитячого будинку-інтернату по вул. Новосільська, 39 в смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області та надання дозволу Стрижавському дитячому будинку-інтернату на укладання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

19. Про клопотання щодо присудження Премії Верховної Ради України Погончику Григорію Олексійовичу.

20. Про внесення змін до рішення 44 сесії обласної Ради 7 скликання від 23 липня 2020 року № 957.

21. Про директора комунального некомерційного підприємства «Липовецька обласна лікарня відновного лікування дітей з органічним ураженням центральної нервової системи, порушенням психіки і опорно-рухового апарату Вінницької обласної Ради».

22. Про внесення змін і доповнень до рішення 42 сесії обласної Ради 7 скликання від 21 лютого 2020 року № 931.

23. Про Звіт Рахункової палати за результатами аудиту ефективності використання коштів місцевих бюджетів Вінницької області у частині капітальних видатків, які визначаються функціями держави.

24. Про обмін майна, що знаходиться в постійному користуванні комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву».

25. Про реорганізацію комунального закладу «Жмеринський обласний соціальний гуртожиток».

26. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання.

Нагадаємо, 24 вересня депутати Вінницької облради збирались на останню чергову сесію.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info