27 трав. 2015 10:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

101

0

У дні міжнародних змагань з велоспорту, які переїхали у Вінницю Донецька, перекриватимуть рух

У дні міжнародних змагань з велоспорту, які переїхали у Вінницю Донецька, перекриватимуть рух

 На початку червня на Вінниччині проведуть міжнародні змагання Гран Прі ІСД, Гран Прі Вінниці


У дні міжнародних змагань з велоспорту, які переїхали у Вінницю Донецька, перекриватимуть рух

 26 травня, відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення на території Вінницької області міжнародних змагань Гран Прі ІСД, Гран Прі Вінниці, відкритого чемпіонату України з велосипедного спорту – шосе. Змагання відбуватимуться в області з 4 по 7 червня.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Церемонія відкриття змагань відбуватиметься 6 червня у м. Вінниця на площі м.. Василя Стуса об 11 годині, а о 12 - змагання стартуватимуть.

Обговорили питання що стосувались перекриття руху на автомобільних дорогах відповідно до затверджених схем трас та графіків проведення гонок.

За словами начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Сергія Чернявського, на час проведення Чемпіонату з велоспорту схема перекриття транспорту 5 червня з 18.30 до 20 години виглядатиме так: Соборна - Архітектора Артинова – Першотравнева – Михайличенка – Соборна («Старт» - перехрестя вулиць Архітектора Артинова та Ломоносова).

Відповідно, транспорт буде курсувати по вул. Чорновола та через Київський міст.

Окрім того, 6 червня з 12 до 16 години на час старту гонки частково буде призупинено роботу транспорту по вул. Хмельницьке шосе. Так, гонка проводитиметься кільцем вулиць м. Вінниця та Вінницького району: «Старт» (Хмельницьке шосе навпроти Площі В. Стуса) - Хмельницьке шосе - обʼїзна траса 583 «Київ – Вінниця» - Тарногородського – Липовецька – Червоноармійська – Чорновола – Першотравнева – Хмельницьке шосе (7 кіл).

Також 7 червня – Міжнародна групова гонка «Гран Прі ІСД», з 10:30 до 14:00 – буде задіяно кільце вулиць:«Старт» (Хмельницьке шосе навпроти Площі В. Стуса) - Хмельницьке шосе - обʼїздна траса – до знаку с. Лука Мелешківська – кільцевий розворот та рух у зворотному напрямку по обʼїздній трасі до Хмельницького шосе з правим поворотом – с. Якушенці з розворотом та рухом у протилежному напрямку в сторону м. Вінниця – лівий поворот на обʼїздну дорогу (велосипедисти здійснюють друге коло) – після другого кола – Якушенці – Хмельницьке шосе – «Фініш» навпроти Площі В. Стуса (2 кола).

Підводячи підсумки засідання заступник голови Ігор Івасюк зазначив, що: «Для Вінницької області проведення Міжнародних змагань Гран Прі ІСД, Гран Прі Вінниці, відкритого чемпіонату України з велосипедного спорту – шосе є знаковою подією. Адже на Вінниччині такі змагання проводяться вперше».

ВИННИЦА.info