25 берез. 2020 13:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

67

0

У двох ДТП на Вінниччині травмувалися четверо людей. Фото

У двох ДТП на Вінниччині травмувалися четверо людей. Фото

Усі постраждалі госпіталізовані до лікарень


У двох ДТП на Вінниччині травмувалися четверо людей. Фото

На Вінниччині у двох районах – Чечельницькому та Вінницькому, сталися дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких травмувалися четверо людей. Усі постраждалі госпіталізовані до лікарень.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

23 березня близько 12-ї години у селі Ольгопіль Чечельницького району 35 – річний вінничанин, водій автомобіля Toyota Сamry, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з легковиком «ВАЗ».

У результаті автопригоди 20-річний водій «ВАЗу» та його 16 – річний пасажир госпіталізовані до лікарні. Також в автопригоді травмувалась 55 – річна пасажирка іномарки.

У двох ДТП на Вінниччині травмувалися четверо людей. Фото

Близько 09:20 години ранку поблизу селища Стрижавка 26-річний вінничанин, водій автомобіля Ford Fusion, не впорався з керуванням транспортного засобу, з’їхав з дороги, де допустив зіткнення з відбійником.

Внаслідок автопригоди 20-річна пасажирка іномарки госпіталізована до міської лікарні.

Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини дорожньо-транспортних пригод.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

За цими подіями слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

У двох ДТП на Вінниччині травмувалися четверо людей. Фото - фото 2

Вінниця.info, фото з сайту поліції