17 трав. 2021 10:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

64

0

​У двох селах на Вінниччині припинять газопостачання

​У двох селах на Вінниччині припинять газопостачання

Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Газопостачання буде відновлене в мірі виконання запланованих робіт


​У двох селах на Вінниччині припинять газопостачання

З 17 по 21 травня у зв’язку з ремонтними роботами на мережах по п’ятьох вулицях Тульчина та в селі Шляхова Джулинської ОТГ тимчасово обмежать газопостачання. Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам.

Про це повідомляється на сайті АТ «Вінницягаз».

З 17 по 21 травня Бершадська дільниця АТ «Вінницягаз» розпочне ремонтні роботи на ГРП та ШГРП, а також на газопроводах високого, середнього та низького тиску в с. Шляхова.

А з 18 по 21 травня Тульчинське відділення АТ «Вінницягаз» буде проводити роботи з реконструкції систем газопостачання вуличних мереж у м. Тульчин. У зв’язку з цим з 9 год. 18 травня по 15 год. 21 травня 2021 р. буде тимчасово припинене газопостачання по таких вулицях у м. Тульчин: Маланівській, Олександра Подоляна, Петра Захарова, Юліуша Словацького, Пестеля.

Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Газопостачання буде відновлене в мірі виконання запланованих робіт.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото із сайту АТ «Вінницягаз».